Cool bootstraps fra Vagabond

Vær aftenens best-dressed…

friis
…og vind et gavekort til Friis & Co. på 700 kr.! Se mere om det i slutningen af dette indlæg…

I morgen kl. 18-20 tropper Jeanett og jeg op i Friis & Co.-forretningen i Odense C, Mageløs 10 – og forhåbentlig er der en masse af jer, der kommer forbi eventet for at shoppe, sige hej og hygge!

Der vil som før nævnt være 40 procent rabat på mine 10 favorit items og Jeanetts top-10 ting – og så er der 20 procent rabat på alle andre varer i forretningen.

Udover det er der goodie bags til de 20 første og forfriskninger til alle!

Og, og, og…Der er præmier! Hovedpræmien, et gavekort på 700 kr., går til aftenes best-dressed til eventet. Selvom det er en højhellig tirsdag, så synes vi godt, at man kan klæde sig fint på! Det behøver ikke være de seneste trends og dyre mærker fra top til tå – bare man kan se noget personlighed og kreativitet i outfittet! Og så skal vi i Odense jo vise, at man kan være ligeså drønsmart som dem i Århus og Købehavn!

Jeanett og jeg vil agere fair, men hårde dommere, og vi glæder os til at se alle jeres fine outfits! Der er to andre præmier, men hvad de er, og hvad man skal gøre for at få fingre i dem, vil først blive afsløret på selv aftenen 😉

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool bootstraps fra Vagabond