Party all night long - in a jumpsuit?

And – og et akut hudtip, tak!

I dag har jeg (igen, igen) brugt tid på min bachelor, hvilket desværre afspejles i manglende indlæg her på bloggen. Åh, hvor jeg glæder mig til den 8. december, hvor jeg afleverer og har fri, fri, fri!

Men jeg har været nødt til at knokle igennem for at kunne holde aftenen fri, hvor hr. kæreste og jeg fejrer Mortensaften med and, sovs og kartofler. Vi udnytter enhver lejlighed til at spise and!

Og her på falderebet trænger jeg til et akut råd fra jer læsere. Min hud i ansigtet er slået ud – det er rødt, tørt og nopret (og ikke kønt!) – og jeg mistænker et nyt hudplejeprodukt for at være synderen (no more The Body Shop til mig!).

Det er første gang, jeg har været ud for det, så jeg er helt på bar bund 🙁 Ud over selvfølgelig at stoppe med at bruge produkterne, hvad kan jeg så gøre, for at lindre min stakkels hud. Det er ikke fedt at rende rundt med ildrøde kinder 🙁

Help!

29 kommentarer

  • Liselotte

    Hej,

    Body Shop er ikke ligefrem mild hudpleje! Du kan sagtens have reddet dig en midlertidig (forhåbentlig) parfumereaktion. Jeg har et tre-trin program til når det sker for mig og jeg har faktisk dummet mig rigtig mange gange med mine 42 år:-).

    Rens – Logona FREE Cleansing Milk (også til øjenmakeup, skyl af med vand eller med en våd vaskeklud). Du kan købe den online hos frisør Zenz og den koster ikke det vilde.

    Natpleje – La Roche-Posay Cicaplast, virker som en fugtbevarende barriere og bruges af folk, der har fået kemisk peeling. Den fåes på gode apoteker og koster så vidt jeg husker mellem 100-150 kr. Ikke vildt god til under makeup.

    Fugtpleje til om dagen – Bobbi Brown Hydrating Face Cream (min parfumeallergiske mand bruger den også og er meget glad for den). Mild og effektiv fugtcreme, som kan købes i Magasin København og koster et sted mellem 300 og 350 kr. for 50 ml. Du kan helt sikkert få en prøve af dem og få lige en øjencremeprøve med, for den hvide øjencreme kan også bruges af folk med parfumeallergi.

    Det virker, men koster desværre lidt, særligt når du lige har været ude og hælde penge i Body Shop’s produkter. Til gengæld kan du jo sagtens bruge renseproduktet og fugtcremen indtil de er helt brugt op.

    Held og lykke:-)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smør med Ceridal fedtcreme – og det SKAL være den rigtige fedtcreme. Det lindrer helt fantastisk og får din hud i topform igen på notime. Jeg har pludselig udviklet noget jeg tror er ekstrem nikkelallergi omkring øjnene (farvel sort mascara og eyeliner snøft) og det eneste der har hjulpet mig igennem perioden hvor jeg alligevel liiiige skulle prøve et nyt produkt er fedtcremen. Prøøøøv den!

    ps. fås på apo 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

    Jeg bruger en creme hver dag, som hedder Exomega, af mærket A-Derma som fås på apoteket. Den lindrer irriteret og tør hud, og jeg bruger den om vinteren som dagcreme efter at have vasket ansigtet med Gel Moussant fra samme mærke. Gel’en fik jeg anbefalet af en veninde mod irriteret/lettere uren hud, og cremen fik jeg første gang af min ekskærestes mor, som er hudlæge, fordi jeg om vinteren nogle gange får meget tørre og røde hænder. Dengang arbejdede jeg i et køkken, hvor jeg skulle vaske hænder hele tiden, og mine hænder var forfærdelig tørre og røde. Men efter tre indsmøringer om aftenen var de næsten som nye morgenen efter! Det er en fantastisk creme! Og begge produkter kan forresten bruges på både ansigt og krop. De er virkelig et fordøg værd, især cremen mod tør hud, som jeg også stadig bruger på hænderne en gang imellem. Den gør underværker 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • uh det lyder ikke sjovt. kan anbefale et ansigts dampbad. og nu når din hud lyder til at være irriteret ville jeg bruge kammille the, det afslapper nemlig huden.. du koget noget vand, hælder det i en balje med kamille theen efter det har trukket i en 5-10min sætter du dig i 10min med hovedet ind over og et håndklæde over som nærmest isolere, så du får dampbad effekten.. held og lykke med det. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Argh, hvor irriterende! Vejret og kulden gør også bare den slags endnu værre!
    På apoteket kan du købe Vichys Oligo 25. Den er rigtig god til sart hud, og den fugter huden rigtig meget. Uden den bliver fedtet. Det er i hvert fald den jeg sværger til… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Årh det lyder ikke rart – prøv Marselisborg cream (kan købes på apoteket), det er fantastisk til alt, specielt hvis man er overfølsom for noget. Trust me. Har selv været i en lignende situation 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ævs. Hmm… Mit bedste tip må være “A Derma”-cremen (eller noget i den stil), som kan fås på apoteket. Den lindrer (uden at svie), og så er den som bonus totalt parabene- og parfumefri…
    God and!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dksj

    Smæk en masse honning i hovedet og sov med det. Det hjælper faktisk enormt godt! 😀 så prøv hvis du har mod på det. Er sikker på at det også hjælper dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kliché , men Vaseline og meget af det’ måske natten over (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg har selv haft problem med hudpleje jeg ikke kunne tåle. Mærkeligt nok var det Clinique, som ellers er kendt for at være så allergitestet. Nå men i hvert fald gik jeg til lægen og fik en recept på noget der hedder Dalacin, som er en slags antibiotika man smører på huden. Der gik ikke mange dage før min hud var pæn igen.
    Ellers har det også tit hjulpet med en fugtmaske, hvis min hud ikke har været pæn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissi

    Hej
    Du kan prøve med noget aloe vera. Det fugter, beroliger og køler. Et vidunderprudukt;)
    Mvh Sissi

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg sværger til Dermalogs svanemærkede produkter, som kan fås til billige penge på apoteket. Den lilla fugtighedscreme er min favorit 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr surt med huden! Jeg har også prøvet lignede da jeg skiftede hud produkt. Købte en creme på apoteket som var vildt god! Uhi kan ikke lige huske hvad den hedder, men den var mod rød og irriteret hud. Jeg finder den lige frem imorgen, så skriver jeg lige hvad den hedder, hvis det er 😉

    xoxo

    blog.delancefashion.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har heller aldrig prøvet at slå ud, men jeg er til gengæld blevet forbrændt både af sol og af kogende vand, og der virker Aloe Vera altid. I det hele taget sværger jeg til Aloe Vera, som jo er et naturmiddel. Du finder forskellige Aloe Vera-produkter i Matas.
    Håber, at du snart får det bedre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

    Da jeg begyndte at vaske mit hår med produkter fra the Body Shop, begyndte mit hår ganske enkelt at falde af. Ikke meget, men nok til at jeg bemærkede det. Det er nok fordi de ikke tester det på dyr, måske? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Giv det ro til at forsvinde af sig selv.Brug evt.dagcreme fra Derma,fås i bla.Super Best og koster omkr.60,-Mærket er godkendt af astma og allergiforbundet.Selve cremen er let og trænger hurtigt ind, og er faktisk rigtig god.For at dæmpe rødmen kan du spraye med lidt rosenvand.Pas dog på med at gøre det for ofte, da du risikerer at huden tørrer endnu mere ud.
    Af andre gode allergi og budget venlige cremer kan jeg nævne Minirisk Dagcreme (bruger jeg selv) til ca.60,- Decubal fra Apoteket til ca.100,- Go´om vinteren da den er lidt federe end de andre – uden at være margarineagtig : )Håber det kunne bruges

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbet

    Jeg slog ud omkring øjnene i sommer, og det hjalp rigtig godt på min hud at smøre området med et godt lag aloe vera gel om aftenen inden jeg gik i seng.
    Det sved en del, men det viste sig at være ret effektivt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Enten Cliniques den lille gule i firkantet flaske, tror den hedder Dramatically Different Moisturerizing Lotion (og IKKE gel)..

    Eller A-Dermas Exomega face&body creme fra apoteket, hvis du vil undgå parabener fuldstændig.

    Eller La Roche Porsay (eller hvordan det nu staves) vintercreme – også fra apoteket.

    Jeg har prøvet alle 3 og de har alle virker godt på mig med de samme gener som du beskriver!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • heej maria!
    mit bedste bud er at prøve Avené serien fra apoteket!
    en af mine veninder har også tendens til at hendes hud slår ud af INGENTING, men Avené kan hun sagtens klare – selv deres produkter mod uren hud!

    håber du finder en løsning!
    /Sis

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Grunden til at jeg føler, at jeg har brug for god karma, er, at ikke nok med at min hud spasser totalt ud (tak for alle de god tip mod det!), men så har jeg lige fået en mail om, at min centerleder og […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

    Min hud kan slet ikke tåle The Body shop produkter, men elsker Jurlique. Tal med dem hos Amazing Space og få hjælp til din hud, de er fantastiske, men vil anbefale Jurlique som er mirakel creme for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tilde Mariann

    Franske A-Derma fra apoteket (dem, der også laver de fantastiske Klorane-shampooer)er lavet til sart og følsom hud med udslet – og de virker for mig!

    Ellers, så har huden jo altid godt af mandler (10-15 styks om dagen), vand vand vand, fiskeolie, avocado og banan – altså, det skal spises, ik´…ikke smøres på.

    Og så er stress nok også noget, der kan ses på huden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • H. Lam

    Jeg vil også smide en anbefaling efter A-dermas exomega… Den er anbefalet af den hudlæge, som jeg arbejder ved.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gå til hudlæge asap, det kan skyldes mange ting så det er vigtigt at du får det tjekket.
    KH
    Frede

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @H.Lam: Har også købt en creme fra A-derma – ikke den der exomega – men den har hjulpet gevaldigt – og det er endda kun på 2. dagen, jeg bruger den!
    @frede: Reaktionen er forsvundet, så jeg tror “kun” det skyldes noget kradst stads fra The Body Shop! Og hvordan fungerer det med hudlæge, skal man ikke henvises fra sin egen læge eller sådan noget?
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vel, siden man ikke bør kopiere hverandres hudpleierutiner, da vi alle har forskjellige behov og problemer er denne bloggen mitt beste tips til alt som har med hud å gjøre. Virkelig! http://www.hildechristina.com

    Har reddet mitt liv:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Tak for tippet.
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] eller online her, hvor man også kan spare lidt. Læs mine indlæg om vintertør hud her og her. – Du kan købe skjorten fra Gina Tricot her, og læse mine indlæg om denimskjorten her og her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] med, men jeg har fået konstateret atopisk eksem (det var derfor min hud spassede totalt ud i vinters), og det eneste der kan holde det nede er en kombination af hormoncremer, immunsystemdæmpende […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party all night long - in a jumpsuit?