Har du en festnederdel?

Granatæbler – uhm…

129
Jeg eeeeelsker granatæbler og spiser løs af dem, nu når det er sæson for dem. Min erfaring er, at det er de små fra Spanien, der er søde – og en god og sund erstatning for slik – mens de store fra Tyrkiet er meget syrlige og gode i salater.

Så lige nu snacker jeg løs. Er lige kommet hjem fra interview og skal til at transskribere, så jeg tror, jeg får brug for at snacke gevaldigt. I morgen vil jeg have en rainbowroll – Kia har lige fået mig til at crave det for vildt!

2 kommentarer

  • Spiser du bare granatæblerne som de er, når du sådan snacker? Håber, de hjælper dig midt i bachelororkanen 🙂 Det må da mindst tælle som en halv vitaminpille. Men tak for tippet. Jeg vil gå på jagt efter nogle små, søde fra Spanien.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Jeps, det gør jeg. Altså jeg piller dem ud af skallen og spiser de der små røde kerner 🙂
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du en festnederdel?