Ugens søndagssang: Yeah Yeah Yeahs - Phenomena

Har du en festnederdel?

128
Alle nederdele er fra River Island til mellem cirka 420 og 460 kroner. De shipper desværre ikke til Danmark.

De fleste af os har nok en bunke festtoppe eller to liggende i skabet – dem der er lidt mere glittede, pyntede og måske mere nedringede. Og de kommer sikkert ekstra flittigt i brug, nu når julefrokosterne står for døren.

Det er så dejligt nemt med sådan nogle festtoppe, for man kan bare sætte dem sammen med et par jeans eller et sort pencil- eller miniskirt og stiletter – og så er man festklar uden fare for at være overdressed. Selvom jeg gladeligt praktiserer og opmuntrer til overdressning – ellers bliver livet sgu bare for kedeligt!

Men har I nogensinde overvejet at udskifte festtoppen med en festnederdel? Jeg tror, det kunne være ligeså fint med et ekstra glitrende skirt til en enkel tank top og noget flot make up. Og så ignorerer vi bare det faktum, at de fleste festnederdele er en pain at få vasket (men det er de fleste festtoppe nu også!).

Et af mine eBay-kup var faktisk en festlig nederdel fra Topshop, og jeg vil da ikke udelukke, at mine festtoppe får lidt mere konkurrence fra festnederdele…

Hvad siger I? Kunne I overveje at supplere festtoppene med nogle festlige nederdele?

(billeder fra riverisland.com)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens søndagssang: Yeah Yeah Yeahs - Phenomena