And - og et akut hudtip, tak!

I need some good karma!

18
…Og jeg har egentlig også brug for disse seje handsker fra 3.1 Phillip Lim, men med et pricetag på godt 3300 kroner, så bliver det ved drømmen…

Grunden til at jeg føler, at jeg har brug for god karma, er, at ikke nok med at min hud spasser totalt ud (tak for alle de god tip mod det!), men så har jeg lige fået en mail om, at min centerleder og BA-vejleder er stoppet på studiet, så jeg skal have en ny vejleder 🙁

Jeg håber selvfølgelig ikke, det har indflydelse på bedømmelsen af det færdige produkt, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, at det da ikke kan være godt, at det ikke er den samme person, der har fulgt mig fra idéfasen til den endelige udforming…

Så send mig noget god karma – ellers ender det sgu med, at jeg lægger mig med svineinfluenza i næste uge (7, 9, 13…) – og så bliver jeg nok aldrig færdig med den sk*de bachelor…

(billede fra net-a-porter.com)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And - og et akut hudtip, tak!