Sko fra Cesare Paciotti - I die!

Julegaveidéer til…

133
Nu er der mindre end en måned til jul, og så er det vel legalt at begynde at tænke på gaver? Både dem man selv ønsker sig, men så sandelig også dem man skal give.

Jeg tænker derfor, det kunne være inspirerende at lave en serie indlæg med julegaveidéer til de forskellige mennesker, der er i ens liv: Forældre, søskende, veninder, kæreste etc. Og så kan I jo også komme med jeres input, og dermed kan vi alle blive inspireret til gode gavekøb – det er jo ren win-win!

Jeg ved, at mange i min omgangskreds følger med på bloggen, så I kan passende ignorere disse indlæg – med mindre I selvfølgelig vil ødelægge det for jer selv!

Det første indlæg i rækken handler om gaveidéer til kæresten. Nu ved jeg godt, at man ikke lige kan skære alle kærester over en kam. Det, som jeg måske synes passer perfekt til min kæreste, er måske det helt forkerte til din, for de er jo ikke ens, de kære væsener (og thank god for det!), men jeg synes nu, at der er visse tanker, der går igen.

Meget apropos win-win, så kunne man give en gave til en oplevelse, som man kunne være sammen om. Mit drømmekøb er fx en rejse til Paris, hvor der er arkitektur og museer til hr. kæreste og shopping til mig – og så er der jo smukt og romantisk! Men det går nok ikke med min økonomi…

Et alternativ kunne være billetter til noget finkulturelt: Operaen, teateret, koncert el.lign. Jeg synes, det er er så hygsomt at dresse sig lidt op og nyde en forestilling i flotte omgivelser.

Så er der mere de ting i hverdagen, som jo er lige så gode, for han vil jo tænke på dig og smile for sig selv, hver gang han bruger det. Brætspil og bøger er gode bud til lidt underholdning og adspredelse i hverdagen, mens tøj og køkkenting jo altid er noget, man kan bruge og sætte pris på.

Hvilke gaveidéer har I til jeres kæreste? Fyre er velkomne til også at give et bud: Enten hvad de selv ønsker sig af deres kæreste, eller hvad de har tænkt sig at give deres hjertes udkårne 🙂

(billeder fra kglteater.dk, bezzerwizzer.dk, uniqlo.co.uk, tgt.dk, taschen.com og shop.magasin.dk)

3 kommentarer

  • God idé med en liste over gaveideer til ens forskellige bekendte.

    Jeg er enig med at oplevelses-gaverne er en god idé. Sidste år gav jeg min søster en billet til Nick Cave Teaterkoncerten og det var rigtig lækkert selv at kunne tage med ind og se stykket også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Det lyder som en god oplevelse 🙂
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] igen! Jeg fortsætter, hvor jeg slap: Min indlægsserie om julegaveidéer til mine nærmeste. Sidst var det til kæresten, og denne gang handler det om min mor. Jeg synes, min mor er den, der er […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko fra Cesare Paciotti - I die!