Falske øjenvipper

Party all night long – in a jumpsuit?

17
Asymmetrisk jumpsuit, pailletjumpsuit og jumpsuit med slå-om-effekt alle fra ASOS.

Buksedragter har hængt ved et par sæsoner nu – og det er stadig en af de beklædningsdele, som efter min mening fungerer godt som koncept – men som bare ikke holder i virkeligheden (eller måske er det kun sådan for mig?!).

ASOS slår for tiden et slag for de trendy buksedragter under overskriften “Jumpsuits: The on-trend partywear alternative”, og alle buksedragterne ser da også pæne ud, når modellaerne står og viser dem frem. Især de sorte versioner er lidt mere kække alternativer til en lille sort kjole, hvis man ikke er en kjolepige, men stadig gerne vil være festligt klædt på.

Og så til min pointe om, hvorfor jeg stadig ikke helt har taget konceptet om buksedragt som partywear til mig: For jeg kan vel ikke være den eneste, hvis blære (og lever, men det er en helt anden historie) kommer på ekstra arbejde, når der kommer lidt øl og drinks indenbords? Og jeg tror, jeg ville få spat af at skulle slange mig ud og ind i et jumpsuit så mange gange på en aften/nat…

Og så hjælper de ekstra promiller nok heller ikke på hånd/øje-koordinationen, som det nok unægtelig kræver at gå på toilettet i et jumpsuit 😉

Er der nogen derude, der med succes har festet natten væk i en buksedragt?

(billeder fra asos.com)

11 kommentarer

 • Hvis et playsuit tæller, så har jeg – men jeg vil tilføje at jeg tror det er en god idé med et løst et af slagsen, for det gør hele den der toilet-del meget lettere! haha (: Den del jeg er mindst vild med er, at man nærmest er nødt til at klæde sig helt af for at.. ja.. do what you gotta do.

  http://www.blogalahelene.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en buksedragt som jeg ELSKER at rende rundt i, men kan ikke anbefale at hoppe i den til fest og ballade, selv om det kan se rigtig godt ud, hvis man finder en man synes er fed. Jeg har ikke haft nogen uheld, men det er ikke særligt praktisk først at skulle stå i lang toiletkø, for så at skulle møve sig ud af dragt (og hvis nu man har et bælte i livet og en cardigan eller lignende over, skal disse jo OGSÅ af), før man endelig kan sætte sig. Man skal nærmest stille sig i kø, før man overhovedet skal tisse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må indrømme, at jeg har taget buksedragt-konceptet fuldstændig til mig!
  Jeg synes de er super cool, og som du selv siger, et fedt alternativ til en kjole.
  Jeg har haft mange succesfulde aftner med en jumpsuit! De er ret irriterende på toilettet, men jeg synes helt klart, at de er det værd. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, for du har helt ret. Det ER mega besværligt. Plus, det er sjældent de sidder helt så godt på bagpartiet, hvis man har talje og dermed også bagdel;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker jumpsuit, men har det ligesom dig at drinks´ går lige i blæren og det med at slange sig ud af en buksedragt flere gange i løbet af en aftenen, det er heller ikkke lige mig. Især ikke når man har fået mere end et par stykker indenbords 😉

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @helene: Playsuits er jo lige så besværlige som buksedragter, så problematikken er den samme 🙂 Og ja, det er lidt mærkeligt, at man nærmest skal være splitterravende Hans-Jørgen for at komme på toilettet 😉
  @Marie: Du har helt ret! Man skal nemlig nærmest stille sig i toiletkøen, inden man reelt skal 😉
  @Astrid: Respekt til dig! Hvad er dit trick?! Jeg overvejer stadig, om buksedragter er besværet værd!
  @Miss V: Ja, de er besværlige, og ja i langt de fleste buksedragter ser popoen ikke alt for heldig ud 😉
  @Chau: Det er nemlig det! Hellere en festlig aften med en masse drinks og ingen toiletbekymringer end at se fiks ud i buksedragt 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har ikke prøvet det, men jeg har til gengæld prøvet at have bodystocking på til fest, og det er jo lidt samme princip. Denne var så med hægter forneden og troede aldrig det ville gå, når jeg var fuld og tissetrængende, men det gik helt fint selvom jeg var ret fuld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fuldstændig enig med Astrid! Jeg er en rigtig kjole-pige, faktisk så ejer jeg slet ingen bukser. Men jeg ELSKER jumpsuits og jeg har virkelig taget trenden til mig! Og jo det kan da til tider være lidt besværligt, men øvelse gør mester!
  http://jegmigogstiletterne.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria. 😉
  Jeg tror ikke jeg har noget “trick”. Men jeg plejer ikke at have noget udover andet end smykker. Så det er kun buksedragten. Den er elastisk, altså uden lynlås, så den er ikke så svær at smyge sig ud af. 🙂 Og den er så fed med et par sorte stiletter, at jeg synes det er de ekstra 30 sekunder hver. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Betinapple: Bodystocking må være samme princip, ja…
  @Jeg, mig og stiletterne: Du har ret: Øvelse gør nok mester 😉
  @Astrid: Ok, så tricket er ikke at have for meget tingel-tangel på…Jeg plejer ellers altid at have et bælte på og evt. en cardi + halskæder, det er måske derfor, det er så svært for mig!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også flere gange haft jumpsuit på til fest. Både med bælte og blazer. De første par gange er det meget irriterende med alt det tøj og alt det nøgenhed, men til sidst på aftenen gør man det bare og man tænker ikke så meget over.. Desuden plejer jeg altid at tage en veninde med på toilettet, så går tiden lidt hurtigere. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falske øjenvipper