God fornøjelse...

Spring ring fra H&M

127
En af de ting, der er virkelig øv ved at sidde i bachelor-helvede, er, at jeg ikke har tid til at tage til alle de fancy og festlige butiksåbninger og showroom-arrangementer, der vælter ind i min indbakke.

Men så er jeg jo heldig, at der er så mange bloggere derude, der har tiden og muligheden til det, så jeg kan få stillet min nysgerrighed på den måde – selvom det selvfølgelig ville have været mere optimalt at være der in real life!

Caroline har været et smut i H&Ms showroom i Stockholm, hvor hun blandt andet er faldet for denne smukke insektring. Den synes jeg også er mægtigt pæn, så den vil jeg da spejde efter come spring 2010.

I kan se flere billeder fra H&M spring 2010-kollektionen her.

(billede fra caroline.feber.se)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God fornøjelse...