Aussie again

Sushi-break

135
Jeg kan godt forstå, hvis jeres ører er ved at falde af på grund af mit bachelorbrok – men det er det, der fylder hele mit liv lige nu. Lige fra jeg vågner (relativt) tidligt, til jeg falder i søvn sent om natten.

Men der skal også være plads til pauser, og det har jeg tilladt mig at tage, inden jeg træder ind i den sidste uge inden deadline! I går aftes fik jeg endelig tid at se til hr. kæreste – han har været syg, og jeg har holdt mig væk, fordi jeg ikke skal smittes pga. bachelor. Og jeg blev forkælet med en stor, rød bøf – lækkert!

I dag har jeg så forkælet mig selv med sushi – jeg har haft lyst til en rainbow roll, siden Kia skrev om det. Modeblogosfæren er et farligt sted, for man bliver jo ikke kun inspireret rent modemæssigt, men i den grad også madmæssigt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aussie again