Spring ring fra H&M

Ugens søndagssang: Yeah Yeah Yeahs – Phenomena

yea yeah yeahs
Klik på billedet for at høre ugens søndagssang.

I går nat, det må have været omkring midnat, blev jeg ramt af en ordentlig gang “jeg-har-ondt-af-mig-selv”. Nøj, hvor kan man grave sig selv ned i et sort hul, når man sidder og skriver alene ud på de sene nattetimer!

Jeg jamrede lidt over, at jeg hverken har tid til at se mine venner, veninder, hr. kæreste, min familie. At jeg ikke har tid til sjov og ballade. Til at shoppe. Generelt bare ikke tid til at gå ud af døren, med mindre det er opgaverelateret.

“Det skal nok gå, det gør det jo altid,” prøvede hr. kæreste at trøste lidt over sms, og jeg ved godt, at han mener det godt, men på det tidspunkt virkede det bare som en rød klud foran en tyr. For det er jo så nemt at sige, når det ikke er ham, der skriver bachelor!

I dag fik jeg dog hanket op i mig selv. Jeg har genopdaget DR Netradio Det Elektriske Barometer, og det hele går lidt nemmere, når der er noget god musik på. Især da jeg hørte denne sang, der er ugens søndagssang, fik humøret et gevaldigt løft.

For ja, det skal nok gå. Det kan godt være, at det kræver mange kopper kaffe, manglende nattesøvn og et minimalt socialliv. Men det skal nok gå. Og når jeg er færdig, så vil jeg få klippet mit pandehår skarpt igen og have røde læber ala Karen O og nyde, at jeg igen har et liv 🙂

(billede fra broadwayworld.com)

6 kommentarer

 • eva

  jeg er SÅ imponeret over din selvdisciplin! jeg går godt nok ‘kun’ i 3.g, så det er jo ikke helt så vigtigt som at skrive bachelor, men jeg er så dårlig til at tage mig sammen og få tingene gjort, og sige nej til alt det sjove for at sidde hjemme og skrive opgave. er det noget der bliver bedre med tiden, eller har du bare altid været så fantastisk flittig? 🙂
  og hvad er det du skriver bachelor om egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hehe, det er nu ikke, fordi min selvdisciplin er noget udover det sædvanlige…Jeg har haft syv uger til at skrive denne opgave, og i starten sagde jeg da heller ikke nej til at det sjove 😉 Men nu er der to uger tilbage, så jeg må nok hellere lægge mig i selen til en ordentlig slutspurt. Jeg arbejder nu bedste og mest effektivt med en deadline åndende i nakken 😉
  Jeg skriver min bacheloropgave i journalistik. Det er en artikelserie om at være single i dagens Danmark.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du vildt høje forventninger til dig selv Maria? Nu må du ikke misforstå mig, men jeg synes dæleme du knokler igennem med den opgave, er det “bare” en bachelor eller fungerer den også som afsluttende hovedopgave?

  Du går på SDU ikke? Nu er det sikkert vildt forskelligt fra sted til sted, og jeg læser jo også noget helt andet end dig, men hos os var Bacheloren bare endnu en opgave i rækken, som tilfældigvis bare skulle fylde lidt mere end normalt. Jeg skrev min på 3 dage, men jeg er også en halvdoven slendrian.. 🙂

  Men held & lykke ihvertfald, og und dig selv lidt glæder undervejs så du ikke kører sur i det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg vil da ikke lægge skjule på, at jeg til en vis grad er ambitiøs. Ikke sådan save-albue ambitiøs, men jeg vil gerne gøre det godt 🙂
  Og ja, jeg læser på SDU – og bacheloren er sidemæssigt ikke så omfangsrig, men der ligger meget research og feltarbejde bag, og det er det, der tager lang tid. Vi har syv uger til at skrive den – og det skal også afspejles i det færdige produkt, så desværre kan jeg ikke skrive min på tre dage – selvom jeg godt gad.
  Og jeg får nok tid til en enkelt friaften med hr. kæreste 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at høre :o)
  Og puha 7 uger er længe, især hvis det også afspejles i opgaven, så forstår jeg bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, syv uger er laaaang tid! Og min opgave er ikke den mest überambitiøse af alle på mit studie – selvom den self. bliver god! Ham, der blev fængslet i Iran, var dernede for at skrive sin bachelor 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring ring fra H&M