Time out

Gaven til mor…

12
Så er bacheloren afleveret, jeg har nogenlunde indhentet mit søvnunderskud, og jeg er har tid til at blogge igen!

Jeg fortsætter, hvor jeg slap: Min indlægsserie om julegaveidéer til mine nærmeste. Sidst var det til kæresten, og denne gang handler det om min mor.

Jeg synes, min mor er den, der er sværest at købe gave til, for i princippet har hun det hele, og hvis hun mangler noget, køber hun det jo selv. Så er der de større ønsker hun har, som min ringe økonomi ikke kan følge med på. Hvor end jeg gerne ville, så kan jeg ikke give hende rejser til Vietnam eller diamantssmykker!

Så jeg har plejet at give hende et fint tørklæde, en orkidé til hendes samling eller en masse lottokuponer – men der er jo også grænser for, hvor mange gange man kan genbruge det gavetrick!

Heldigvis for mig (og mange andre bloggere) er smykkefirmaet Kranz & Ziegler i gavehumør og har i anledningen af deres nyåbnede webshop givet os lov til at shoppe for hele 2.500 kroner.

Så jeg tror ikke, at min mor får tørklæder eller orkidéer i år, men nogle fine smykker 😉

Hvad giver I jeres mutti i julegave?

(billeder fra www.k-z.dk)

9 kommentarer

  • Simone

    Min mor får 2009 ornament fra Geo Jensen – rigtig fint også passer det til hendes samling af juleuroer (:
    http://www.lady-simone.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hihi jeg håbede lige på, du ville komme med nogle fantastiske ideer – står nemlig i samme situation. Hun har alt, og hvad hun ikke har køber hun selv!
    Indtil videre har jeg fået at vide, at hun ønsker sig Antichrist på dvd – så det får hun.
    Derudover er jeg på bar bund!

    Men kan rigtig godt lide din ide med lottokuponerne, det er ret charmerende 😉

    – Kira / bykirabo.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @simone: Det lyder som en fin gave. Sådan noget samler min mor desværre ikke på. Hun samler måske lidt på orkidéer, men dem har hun rigeligt af efterhånden!
    @Kira: Ja, min mor spiller nærmest lotto hver uge, så sådan én falder altid i god jord hos hende 😉 Du kan jo evt. selv udfylde numrene på kuponen, så hvis hun går hen og vinder, så kan du helt og holdent tage æren 😉
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min julegave til mor (og far) er et par billetter til Rasmus Seebach koncert, de eeeeelsker ham, og forventer overhovedet ikke at få dem. Det bliver så sjovt at se deres ansigter juleaften 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Nej, nogle fine smykker – er selv “mutti” så måske skulle jeg lade et hint falde 🙂 – hvad angår min egen mutti så mistede jeg hende, da jeg var 24 – snøft, men jeg har min dejlige svigemor endnu og hun skal have et par cd’er og en dvd med sit yndlings-tyske-schlagerband (bare jeg ikke behøver at lytte for længe til dem 🙂 – og en lækker pyjamas. Det er tit svært at finde noget til hende, for hun mangler jo ikke noget, siger hun.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @Malene: Sikke en god gave – desværre er mine forældre ikke så meget til musik…
    @Anne: Ja, det er om at hinte 😉 Og hvor er jeg ked af at høre, at du ikke længere har din mor – men hvor er der dejligt, at du kan forkæle din svigermor i stedet 🙂
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har en af de der mødre som ikke ønsker sig noget til jul, men bare siger: “Det eneste jeg ønsker mig, er at du kommer hjem til jul”. Åh altså.
    Så jeg har besluttet mig for at købe nogle øreringe, bogen “Loveletters of great men” og en cd.

    Havde overvejet at give min mor en “oplevelse”. Enten en tur i teateret, eller biletter til en koncert men kunne ikke rigtig finde noget der lige var i hendes ånd. Trine fra ‘Buddgetlivet’ kom også med den gode ide at man kunne give sin mor en kurv med en masse hygge ting i, som hun kun måtte bruge i selskab med en selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Nu er det ikke for at komme og vær frøken surcitron, men jeg synes egentlig ikke jeg fik så meget ud af det her. Jeg troede lidt at ideén med din lille gave-serie var at inspirere folk til gaver. Jeg mener, du skrev lidt om nogle lidt vattede “gavetricks” og at du har brugt dit blogger-fordels gavekort til kranz og ziegler. Langt de fleste får jo ikke sådan nogle store gavekort lige pludselig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Det er rigtigt. Meningen med mine indlæg er ikke at komme med nogle færdigt pakkede gaveidéer, men skrive om mine egne tanker og mit eget udgangspunkt. Måske inspirerer det, måske gør det ikke 🙂
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time out