Få fingre i Vagabond ss10 allerede nu

Hr. kærestes Casio-ur

117
Hr. kæreste glemte sit ur hos mig her den anden dag, og jeg var seriøst fristet til at beholde det. Det kunne jo være rart at have noget at variere med, selvom jeg er meget glad for mit hvide Casio-ur.

Men som den søde kæreste jeg er, leverede jeg det tilbage. Det går jo heller ikke at have en ur-løs kæreste, så han ikke overholder vores aftaler. Senere idag har vi for eksempel en aftale om at tage ud og julegaveshoppe, og det ville være ærgerligt, hvis han dukkede for sent op til den – for det er ekstremt sjældent, at han gider at shoppe med mig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få fingre i Vagabond ss10 allerede nu