Go' jul til alle!

MIA

Jeg håber, alle har haft en god jul – selv har jeg haft en rigtig dejlig jul med familien. Igår kom jeg hjem til København, og lige nu er der mange ting at se til, så bloggen bliver desværre en smule forsømt mellem jul og nytår.

Jeg skal hjælpe med at forberede nytår, som jeg i år fejrer med hr. kæreste, to af hans venner, min søster og min roomie. Så er der jo lige forsvaret af mit bachelorprojekt, der skal forberedes – og så må vi se, om jeg også får tid til lidt udsalgsshopping, selvom jeg hverken har tid eller penge…

Jeg håber, I bærer over med min sporadiske blogging over nytår, men håber, I er klar til at følge mig i det nye år – jeg kan allerede fornemme, det bliver et godt og spændende 2010!

2 kommentarer

 • Sofie

  Hej Maria. Jeg er kommet til at tænke over, hvor du ser serier henne? Nogen gange siger du, at du har set en hel serie eller sådan noget. Hvor kan man gøre det henne?
  Mange julehilsner Sofie fra Ribe.
  ps. godt nytår 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej,
  Men prøv surfthechannel.com
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' jul til alle!