Mere info om Alexa-tasken fra Mulberry

Ny partyfrisure: The sidesweep

Når det kommer til frisurer til festlige lejligheder, så må jeg indrømme, at jeg ikke er særligt kreativ. Jeg kan måske højst tage mig sammen til at krølle håret med mit fladjern.

Men nu er det på tide at finde noget ny inspiration til festhåret! Her den anden dag beundrede jeg Alexa Chungs fine fletning, og idag er jeg blevet inspireret af Sarah Jessica Parker, der for nyligt viste denne frisure frem.
110
Jeg tror (og håber), at det ikke er så svært igen at dele sit hår i en sideskilning, børste det meste af håret til den ene side og krølle det og rede den anden side stramt bag øret. Jeg synes, det er ret elegant, at håret bølger frem foran den ene skulder, mens den anden er bar.

Hvis man ikke har så langt hår som Sarah Jessica Parker, så viste Reese Witherspoon en lignende, men mere kort, frisure frem sidste år. Der er lidt mere fylde i toppen, men ellers er håret også redt til den ene side og krøllet, mens den anden side er redt bag øret.

Læg mærke til, at både Reese Witherspoon og Sarah Jessica Parker har en stropløs kjole på – så denne frisure er sammen med en fin halskæde perfekt til at fremhæve sådan en kjole.
21
Scarlett Johansson har en sexet 40’er-version af et sidesweep, som er holdt på plads af hårnåle. I kan læse, hvordan man selv kan få frisuren her. Fine øreringe og røde læber fuldender hendes røde løber-look.
31
Jeg er i hver fald blevet inspireret til en ny festfrisure! Er der nogen af jer, der har prøvet et sidesweep – eller som kunne overveje at afprøve det?

(billeder fra thefashionspot.com)

4 kommentarer

 • Jeg tror vist nok, at jeg bliver nød til at prøve Scarlett’s version til nytår. Det ser jo fantastisk godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for rigtigt flot inspiration til håret! Jeg har nemlig hårdt brug for lidt inspiration til det lige nu, for vi har galla på tirsdag og der kunne jeg i hvert fald godt overveje sarah jp’s flotte version!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Andrea: Go for it! Kunne forestille mig, at det er en fin frisure til nytår!
  @Mona: Jeg er glad for, at jeg kunne inspirere 🙂 Og held og lykke med galla på tirsdag!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan ses her, med en sort cardigan og sorte strømpebukser på grund af kulden. Håret var sat i en sidesweep ala Sarah Jessica Parker og makeup blev til smokey eyes. GODT NYTÅR TIL ALLE! Indsendt af modemedmere kl. 7:05 | Ingen […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere info om Alexa-tasken fra Mulberry