Om præcis en uge...

Savle, savle, savle

11
Normalt savler jeg over lækre sko og fabelagtigt tøj her på bloggen, men er der noget, jeg også kan savle over, så er det mad!

Og min bachelorhærgede krop craver junk! Jeg bor fem minutters gang fra en McDonalds, og jeg vil så gerne prøve den nye burger “Chicken Bacon Melt”. Det er jo en burger efter mit hjerte (og den giver sikkert også hjertestop i det lange løb!): Chicken – godt! Bacon – fantastisk! Og melt, som i smeltet ost – jeg er tabt!

Men lige nu kan jeg ikke rigtigt overskue at tage overtøj på og vandre ned til runddelen, så jeg er nok fornuftig og tager mig et par rugbrødsmadder i stedet…

(billede fra mcdonalds.dk)

3 kommentarer

 • Nu bliver jeg nødt til at krybe til korset..
  Min kæreste fik endelig overtalt mig til mcDs her i fredag (er ikke en fan!), og jeg ville afprøve denne omtalte nye sag, Chicken Bacon melt – ikke rart! Blev yderst skuffet 🙂 Bare som en side bemærkning hehe

  /Kira

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså også heeelt vildt god! Håber du kom afsted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Kira: Jeg synes ikke, det er noget at krybe til korset over, at man tager i Mcd!
  @Bailey: Jeg kom også afsted – det er en ok burger, men bestemt ikke min favorit!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om præcis en uge...