Nyder ferien…

Årtiets sidste nytårsknald

1
Godt nytår, alle sammen! Jeg håber, at I alle kom godt og sikkert ind i det nye årti. Selv havde jeg en fantastisk aften og nat med hr. kæreste, to af hans venner, en af vores fælles venner, min ældste lillesøster og min roomie.

Der var lækker mad, champagne i stride strømme, svedig dans og skumle blenderdrinks – så aftenen var en succes. På billedet nedenunder ser I den ret, jeg havde ansvaret for. Det er tre amuse bouches, en trio af skaldyr: Kammusling svøbt i parmaskinke, sprødstegt wontonskål med asiatisk krabbesalat og blåmuslinger kogt i hvidvin, chili og citrongræs med brød.
2
Aftenen fløj afsted med madlavning og champagnedrikning, så jeg fik desværre ikke taget et billede af mit nytårsoutfit. Outfittet bestod af en pailletkjole fra Topshop, som kan ses her, med en sort cardigan og sorte strømpebukser på grund af kulden.

Håret var sat i en sidesweep ala Sarah Jessica Parker og makeup blev til smokey eyes.
3
GODT NYTÅR TIL ALLE!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyder ferien…