3 ting-tag

Chic i kulden?

14
Brrrr…Hvor ville jeg ønske, det holdt op med at sne, og at temperaturen ville snige sig op over frysepunktet! Det er ikke sjovt at skulle ud af døren i denne kulde – og slet ikke sjovt at skulle vove sig ud med DSB, når selv det mindste snefug åbenbart forsinker togene 🙁 Men jeg tror desværre ikke, at censor og vejleder går med til at eksaminere mig på mit værelse, mens jeg ligger under dynen…

Jeg synes også, det er umanerligt svært at klæde sig bare en smule fashionabelt på, når vejret er, som det er for tiden. Lige nu er den eneste mulighed for mig tre lag strømper, uldstrømpebukser under mine jeans, to overdele med en uldcardi over, jakke, hue, handsker…

Så er der nogen, der har nogle gode tips og tricks til at klæde sig cool i kulden? Meget gerne ala russiske moderedaktør Miroslava Mikheeva-Duma – jeg har dog ikke råd til Hermés-jakke, Chanel-sweater og Lanvin-støvler, som hun har på…

(billede fra thefashionspot.com)

8 kommentarer

 • Jeg mener da, at Topshop faktisk har lavet en sweater, der ligner den rigtig meget. Det er i det mindste en start. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Mariann

  Ved du hvad? Jeg tror (sgu) også hun fryser! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Ellers et fantastisk outfit hun har på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbet

  Det problem har jeg også, og har tænkt en del på om jeg mon var den eneste – så tak for forsikring om at det er jeg ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overknees er helt klart way to go, Maria!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør dig nok ikke mere chic, men et lille råd kan være (hvis du ikke allerde har luret det) at tage et par uldstrømpebukser ud over et par nylon-strømpebukser. Det holder i hvertfald mig (og specielt mine ben) varm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Caroline: Det kan du godt have ret i.
  @Tilde Mariann: Det kan godt være…Det er ikke til at vide 🙂
  @Liv: Jeps!
  @Lisbet: Du er skam ikke den eneste, der har svært ved at være smart i kulden!
  @Louise: Jeg er for petit til overknees – desværre!
  @sophie: Det praktiserer jeg tit, men tak for rådet alligevel!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] handler om en kedelig tendens rent outfitmæssigt. Som førnævnt har jeg svært ved at være fashionabel i kulden, så jeg tyer tit til de samme jeans (hvor der er plads til uldstrømpebukser under), en stribet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ting-tag