Restock på eBay

Elle collections ss10


Kan I mærke det? En ny sæson står for døren! Butikkerne bliver fyldt med nyt, lækkert tøj, catwalk-tillæggene lander i postkassen sammen med favorit modemagasinet, og vores musthave-lister bliver længere og længere.

Én af de ting, jeg gør ved indgangen til en ny sæson, er at købe Elle Collections, hvor Elle UKs modeteam disker op med de bedste trends, tendenser, anmeldelser og reportager fra de internationale modeuger.

Et hvert modemagasin med respekt for sig selv har jo efterhånden et catwalktillæg, men med Elle Collections er der ikke tale om et tillæg, det er et decideret magasin: Tungt, stort, glitrende og propfyldt med alt, hvad man har brug for at vide om den nye sæson.

Bladet udkommer den 27.januar og koster vist £6 i England. Jeg plejer at købe mit på eBay, men sidste sæson fik jeg en hjerneblødning af utålmodighed og købte det til über-überpris i Magasins magasinafdeling.

(billede fra elleuk.com)

9 kommentarer

 • Ja det er simpelthen utroligt hva priserne for magasiner er i DK, men ja Elle UK er jo det bedste og slår det danske med mange længder så man ligger til sidst pengene for det:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så fedt at det er tid til at se nye ting og nye (lyse) farver…man trænger, gør man.
  Glæder mig også til Elle Col. Det er et super magasin….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Karin: Ja, magasinerne er ALT for dyre i DK! Men jeg er også villige til at hoste mere op for Elle UK, det er meget bedre end den danske pendant.
  @Malsen: Man trænger i den grad!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • solvej

  Hej Maria, du må simpelthen hjælpe mig!
  Jeg har engang været inde på en hjemmeside, hvor man kunne sammensætte sit eget look, ved at søge efter billeder af tingene og så sætte det ind på et felt. Man kunne gøre tingene mindre og større osv. Og nu mangler jeg det virkelig! jeg tror nok at jeg hørte om det fra din blog.. Det var ikke looklet.com det ved jeg. Har du nogen anelse om hvad det kunne være? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej solvej,
  Det er måske Polyvore: http://www.polyvore.com/
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • solvej

  Ja det var så! Nu kan jeg godt huske det 🙂 Tusind tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det var så lidt 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • advo

  Hej Maria,

  Fik du købt bladet på ebay? Jeg kan nemlig kun finde det billgest til ca. 20 pund inkl. shipping og så er det vist stadig dyrere end i Danmark?

  /advo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg har ikke købt det endnu. Jeg plejer at vente lidt, så er priserne ret lave.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restock på eBay