Dimission

Et nærmere kig på Sonia Rykiel pour H&M


Jeg har før semi-kastet min kærlighed over en stribet trøje fra anden runde af Sonia Rykiel pour H&M, der udkommer den 20.februar. Men nu har Nitrolicious givet os mulighed for et nærmere look, og der er jeg knap så imponeret.

Kollektionen er meget Sonia Rykielsk med farver, striber og similisten, men der er bare ikke noget, der falder i min smag. Hvis nu den sort/hvide stribede sweater havde haft almindelig rund hals og ikke boatneck med sløjfe, så havde den været lige i skabet!

Lidt gode nyheder er der dog. De sko, som også er afbilledet på kampagnebillederne, kommer til salg. Hvis ikke det var fordi, jeg allerede havde et lignende par fra Topshop, så var jeg hoppet på. Og så fås de også i en lidt mere farverig udgave med pink sål, som kan ses her.

(billeder fra nitrolicious.com)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dimission