Chic i kulden?

Pandehår vs. sideskilning

13
Jeg var nok ikke den eneste, der i fredags sad og dulmede tømmermændene til X Factor-sæsonpremiere? Jeg blev (igen) helt betaget af Pernille Rosendahls flotte frisure med det skarpe pandehår, og jeg kan da huske, at tilbage i Swan Lee-dagene, var der nok en del piger, der fik klippet pandehår inspireret af den stilfulde sangerinde.

Heriblandt mig selv… Eller det var nok 75 procent Karen O og 25 procent Pernille Rosendahl, der gjorde, at jeg i starten af 3.g gik fra sideskilning til pandehår. I kan se et gammelt indlæg om cool kvinder med pandehår lige her.

Så jeg har efterhånden haft pandehår i mange år (siden 2004!), og jeg synes måske lidt, at jeg trænger til noget forandring. Jeg overvejer at gro mit pandehår ud og vende tilbage til sideskilning, men jeg ved ikke, om jeg er klar til at give slip på min signatur-frisure…

Et ekstra incitament til at lade lokkerne gro er, at jeg til mere festlige lejligheder vil kunne lave et sidesweep, som jeg er blevet ret glad for at praktisere efter nytårsaften.

Og her er lige lidt mere sidesweep-inspiration:
23
Kate Bosworth og Sienna Miller har en lang frisure…
32
…mens Charlize Theron og Marion Cotillard viser en kortere version frem.

Hvad synes I: Skal jeg beholde pandehåret eller lade det gro ud?

(billeder fra elle.com og dr.dk)

11 kommentarer

 • Jeg har været i selvsamme situation. Jeg fik klippet pandehår i 2.g i 2004, og jeg har indtil sidste år haft det samme pandehår – dog skråt, ikke lige. Hver gang det blev lidt for langt tænkte jeg ‘nu lader jeg det gro’, men jeg fik det altid klippet igen. Til sidst lod jeg det dog gro, og nu er det efterhånden ved at komme over den irriterende mellemlængde, og jeg har aldrig fortrudt det! Det er meget nemmere at lave frisurer uden pandehår, og forandring fryder jo altid! Du kan ALTID klippe det igen 🙂 Go for it, siger jeg!
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria!
  Det må være lidt af en beslutning efter så mange år med pandehår. Men jeg synes da helt bestemt du skal prøve, og hvis tålmodigheden ikke holder eller du ombestemmer dig, mens du lader det gro ud, kan du jo altid klippe det op igen 🙂
  Selv er jeg godt i gang med at lade mit gro ud, det er nået helt ned til hagen! Wee 🙂
  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg synes at du skal beholde pandehåret (:
  http://www.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan sagtens sætte mig ind i at du gerne vil prøve noget nyt, men hvis jeg sådan, uden overhovedet at være ekspert, skulle gætte på hvad der klæder dig bedst, så ville jeg skyde på pandehåret (;

  http://www.blogalahelene.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i samme dilemma.. jeg har haft pandehår i 2 år, og føler, at det er en del af at være “mig”.
  Jeg tror jeg beholder pandehåret, jeg gider ikke den der mellem-periode, hvor pandehåret er lidt for langt og alt for irriterende 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @In Fashion We Trust: Du har ret! Jeg kan jo altid klippe det kort igen 🙂
  @Marie: Uh, én der faktisk har taget springet og ladet håret gro…Jeg er stadig en overvejelsesfasen…
  @Simone: Jeg er også meget glad for mit pandehår, så det er en svær beslutning.
  @helene: Det er der også mange, der siger til mig, at pandehår klæder mig bedst.
  @Julie: Det er nemlig det, at det er en del af “mig”, mit pandehår, at det gør det til en svær beslutning!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kan godt forstå at det er lidt svært at vælge!
  Jeg har selv langt pandehår, det har jeg cirka haft i 3 år. Og nu vil jeg gerne have mit pandehår klippet.
  Men jeg er stadig glad for det lange, så det er noget af en beslutning jeg skal tage…

  Men jeg syntes at du skal prøve at lade det gro ud. (Tror du bliver glad for det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, det er svært at vælge! Jeg har faktisk lige fået klippet pandehåret, jeg KAN bare ikke give slip på det!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror pandehåret klæder dig bedst, men du kan (som de andre siger) jo altid prøve at lade det gro ud, og så se ad. Du kan jo altid klippe pandehåret igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nu er jeg i hvert fald i gang med at gro det ud… Så må vi se, om jeg savner pandehåret 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har i et tidligere indlæg overvejet at gro mit pandehår ud – og siden i sommer har mit pandehår faktisk heller ikke […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chic i kulden?