Stylinginspiration: Denimskjorten

Purple gaze


Jeg plejer for det meste at bruge sort øjenskygge – både de matte og glimtende slags – men for tiden er jeg ret opsat på at få fingrene i en mørklilla øjenskygge. Jeg tror virkelig, det vil fremhæve mine brune øjne.

Min kommende mørklilla øjenskygge må meget gerne være cremet, for jeg tror, at det ville give et mere glinsende og glamourøst look end med mine sædvanlige pudderøjenskygger.

Hver gang jeg har passeret Bobbi Brown-standen i Magasin på Kongens Nytorv, stopper jeg op og sukker over “Metallic Long Wear Cream Shadow” i farven “Starry Purple” (det er den yderst til venstre på billedet). Den er så flot, lilla og glitrende. Og som navnet antyder, er det en øjenskygge, der holder længe – ikke dårligt!

Men nu har jeg lige brugt månedens sidste slanter på en fødselsdagsgave til hr. kæreste, så den skønne øjenskygge må desværre vente lidt endnu… Jeg er ikke helt sikker på prisen, men jeg mener, det er 175 kr.

(billede fra product-girl.com)

5 kommentarer

 • Fede øjenskygger.. Og ville høre om du ville rette mit link i din blogliste.. Har skiftet blog til blogspot, og den hedder nu glimmerglamblog.blogspot.com..

  Hilsen Ditte, GlimmerGlam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også Bobbi Browns cremeøjenskygger – de er så lækre og SÅ flotte! De har en brun/guld, som jeg ikke kan huske navnet på, men den er så så så flot .. Mmmh 🙂
  Tror også den lilla ville være rigtig god til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Ditte: Min linkliste er lidt af et rod nu, men jeg skal nok få det rettet, når jeg får tid.
  @Søs: Ja, der er så mange flotte cremeøjenskygger fra Bobbi Brown – jeg må gå på opdagelse i dem alle, når jeg har lidt flere penge!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay ja bare ved lejlighed, ville være super 🙂 tak

  //Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Anytime 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stylinginspiration: Denimskjorten