Årtiets sidste nytårsknald

Søndagssang: Jaymay – You are the only one I love

jaymay
Klik på billedet for at høre søndagssangen.

Det bliver en lidt sen sang denne søndag, men fordi jeg ikke fik én op i sidste uge, må jeg nok hellere tage mig sammen idag – selvom mit hoved er fyldt op med tanker om mit bachelorforsvar.

Første gang, jeg hørte denne sang, var sidste søndag henne hos hr. kæreste. Jeg havde været hjemme en uges tid på Fyn og blev budt velkommen hjem igen med lækker middag og créme brûlèe. Jeg havde nemlig givet ham sådan en smart gasbrænder i julegave – og det er jo ren win/win for mig, for så bliver jeg forkælet med créme brûlèe i ny og næ 😉

(billede fra pitchfork.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årtiets sidste nytårsknald