Søndagssang: Ash – Shining Light

Striber ss10


Jeg har en dårlig vane – correction, jeg har mange dårlige vaner – men det, der er relevant i dette indlæg handler om en kedelig tendens rent outfitmæssigt.

Som førnævnt har jeg svært ved at være fashionabel i kulden, så jeg tyer tit til de samme jeans (hvor der er plads til uldstrømpebukser under), en stribet top (enten fra H&M, Topshop eller COS) og så en cardigan over.

Og jeg frygter, at jeg snart bliver træt af striber – og det har jeg i den grad ikke lyst til, for jeg agter at hoppe i dem, når det bliver forår og sommer. Kombineret med blomster, som er en gammel personlig favorit, og også i et sort/hvid-look, som det blev set på nogle ss10-catwalks.

Jeg kan især godt lide måden striberne er brugt til drapering, som hos Karen Walker, og i skarpe snit (Givenchy), så det ikke kun er vandrette striber. Mere casual looks med shorts kan ses hos Erin Wasson x RVCA og Charlotte Ronson (hvor der også er markeret skulder).

Hvordan vil I bruge striber til forår/sommer?

(billeder fra style.com)

8 kommentarer

 • Hej Maria 🙂

  hvorfor blogger du ikke for costume længere?

  – Betina.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med kjole til venstre – så flot!
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Betinapple: Se det næste indlæg 😉
  @Anna: Jeg er også helt tosset med den!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Maria

  Uhh, jeg er VILD med looket fra Karen Walker, hvis du ser en kjole som bare minder lidt om den , vil du så ikke lige lave et indlæg? Perfekt til sommerbrune ben. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg skal nok sige til, hvis jeg falder over en lignende kjole 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er helt vild med den 3 fra venstre ELSKER striber!

  Kig forbi webshoppen http://www.la-kris.dk super lækker hjemmeside med mærker som samsøe samsøe, gestuz, modström, just female, mbym, stories by rikke mai, venus de milo, ganni og flere 🙂 der kommer også 5 preview og won hundred fra februar af 😀

  lige nu er der en skjorte fra samsøe samsøe med striber super fin! I kan se den under nyheder på hjemmesiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for tippet
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mit tidligere indlæg om striber faldt mange af jer sammen med mig hovedkulds for Karen Walkers skønne stribede, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Ash – Shining Light