Return of the fringe

Stylinginspiration: Denimskjorten

Så fik jeg endelig bestemt mig for, om det skulle være den mørke eller lyse denimskjorte fra Gina Tricot, der kom hjem i min garderobe, og valget faldt på den mørke. Den passer bedst til min hud- og hårfarve, og jeg tror den kan kombineres med langt det meste i min allerede eksisterende garderobe.

Jeg havde ellers tænkt mig at lege lidt rundt med stylingen af skjorten i dag, men jeg har lånt mit kamera ud til hr. kæreste – hans fancydyre spejlrefleks fra Nikon kan ikke optage video, men det kan mit bette kamera, og det har han åbentbart brug for på sit arkitektstudie…

Så i stedet har jeg fundet nogle streetstyle-billeder frem, som inspirerer mig til stylingen af min nye denimskjorte – og forhåbentligt kan det også inspirere jer!

Den oplagte for mig er selvfølgelig at kombinere denimskjorten med striber – og så er skjorten et ekstra varmt lag under jakken, hvadenten det er en læderjakke, pels, trench eller blazer.

Sort og denim synes at være en sikker vinder, uanset om det er i kombination med brune ben og den lille sorte kjole, leggings og en cardigan, sorte skinny jeans og rå støvler eller herrebukser og rød læbestift.

Model og it-girl Dree Hemingway viser et af mine favoritlooks med denimskjorte: Hvid tank, ålestramme læderbukser med en denimskjorte tucked ned i – det ser cool ud til både ballerinaer og høje sko!

(billeder fra jakandjil.com, thefashionspot.com, lefashionimage.blogspot.com og acie.dk)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Return of the fringe