Jeg er vild med Alt i leo

Taylor Jacobson’s shoe closet


Nogle af jer kender måske Taylor som stjernestylist Rachel Zoe’s tidligere assistent – hende med den fede tøjstil og lidt knotne gemyt?!

Nu er Taylor startet op som selvstændig stylist, og i den forbindelse har make up-firmaet Everyday Minerals hapset hende som blogger. I det seneste indlæg viser hun blandt andet et udsnit af sin skosamling frem – jeg er slet ikke misundelig på alle de nitter, Louboutins og stiletter, jeg kan spotte!

Læs hele hendes indlæg her.

Jeg må videre med dagens program… Jeg tager nemlig hjem til Fyn et smut, da min dimission er på fredag! Det må meget gerne holde op med at sne, for jeg skal ud og se med DSB!

(billede fra everydayminerals.com)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er vild med Alt i leo