Forårsnegle

Tid til en denimskjorte?

111
Jeg har faktisk aldrig overvejet at tilføje en denimskjorte til min garderobe, selvom mange af mine stilfulde medbloggere i lang tid har stylet og båret dem med bravour – især synes jeg, at Acie er en god ambassadør for denimskjorten!

Næ, for mig har denim mest været til benene, men måske er det på tide at revidere den tankegang? Elle og Chic Intuition rapporterer begge, at “denim on denim” bliver en trend her til foråret, selvom mit mulige indkøb af en denimskjorte dog IKKE skal indgå i et denim fra top til tå look (men man skal jo aldrig sige aldrig!).

Jeg gramsede på disse to skjorter, sidst jeg var i Gina Tricot, og til 159 kroner kan selv mit januar-slukne budget følge med. Farven har jeg dog ikke helt bestemt mig for: Skal det være den lyse “Jeans blue” eller den mørkere “Mid Blue”?

(billeder fra ginatricot.com)

12 kommentarer

 • Haha, du er sød!! Og DO IT! Du bliver afhængig. Den er en life saver.. Jeg overvejer faktisk at tilføje endnu én til samlingen og netop den mørke af dem du har vist her.

  Huggers

  PS – Acie savner ladybug!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  hejsa,

  H&M har en skøn denimbasse til sølle 99! Den er en herremodel fra divided og den kan klart anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har selv den mørke af dem og synes den er super fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kaspersen

  Jeg er helt vildt med den lyse af den. Syntes den er mest forårs agdig, og det er jo også snart tiden tid til at vi skal tænke på det. Jeg har det helt på samme måde med de demin skjorter, men måske skulle jeg tænke i samme baner som dig. Fantastisk Blog, er ny fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også svær – de virker begge uundværelige! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Acie: Hahaha! Jeg tænkte nok, at du af alle ville opmuntre mig til at købe en denimskjorte! Og jeg savner også dig, vi må se, om vi ikke snart kan finde tid til at ses!
  @julie: Tak for tippet!
  @Line F: Det gør det jo ikke mindre fristende…
  @Camilla Kaspersen: Ja, den lyse er nok mest oplagt til forår, men nu må jeg se, hvad jeg er mest til…
  @Christina: Sådan har jeg det også lidt :S
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et par forskellige i den mørke denim (bl a en fra H&M Men til 99 der er i salg nu) og de er fantastiske, så personligt vil jeg selv få fingrene i den lyse version her til forår og sommer..
  -hvis du er i tvivl er det jo et held de kun koster 159..så er det jo lige før begge kan komme med hjem og bo side om side i skabet:)
  /karin
  fashionistaen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guri

  Jeg bestilte den lyse 🙂
  Synes det er så deilig med Gina Tricot, du kan bestille en vare og så er den i postkassen på 2-3 dager.
  Er bra for oss som bor på landet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fik jeg endelig bestemt mig for, om det skulle være den mørke eller lyse denimskjorte fra Gina Tricot, der kom hjem i min garderobe, og valget faldt på den mørke. Den passer bedst til min hud- og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Karin: Ja, til den pris skader det vel ikke at have begge i skabet 😉
  @Guri: Ja, halleluja for netshopping!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! 🙂
  jeg håber det er okay at jeg har lånt dit billede af skjorterne til min egen blog, skal nok sætte link ind samt skrive at jeg har lånt det af dig 🙂

  mvh Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er helt ok!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsnegle