Fri forsendelse og lipgloss-sæt fra ELF

Alexa Chung for Madewell


Det var jo kun et spørgsmål om tid, før Alexa Chung ville kaste sig over tøjdesign – hun har jo en fantastisk boy-meets-schoolgirl-stil, der er meget personlig og helt hendes egen – og den er der sikkert mange, der gerne vil gøre efter!

Inderst inde havde jeg håbet på, at Topshop ville hapse hende til et samarbejde. Hun er jo britisk – både af nationalitet og stilmæssigt – og hun bliver jo tit spottet i Topshop. I stedet er det amerikanske Madewell, der har fået fingre i hende – og det betyder jo højst sandsynligt, at vi europæere umiddelbart ikke kan få fingre i design af Alexa Chung 🙁

Hun fremviste kollektionen under New York Fashion Week, og den er meget Alexa: Pigede kjoler i korte længder, sjove tees, små shorts og chunky clogs.


Alexa er vild med clogs, så selvfølgelig skulle de med i hendes kollektion for Madewell – hun prydede jo også Vogue UK’s forside med et par clogs (som dog var fra Chanel).

Udover clogs er der er også herre-agtige sko og sandaler i kollektionen.

Se mere af kollektionen på The Fashion Spot.

(billeder fra thefashionspot.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fri forsendelse og lipgloss-sæt fra ELF