Billig bille

Alexa Chung på forsiden af UK Vogue


Go’ morgen, alle sammen! Jeg er stået op, før fanden fik sko på (kl. 5.30 for at være helt præcis) for at nå at komme fra Svendborg til København, inden snestormen lammer Danmark. Lige nu skinner solen dog ind ad vinduet i det tog, jeg sidder i – det er om at nyde det, mens det er der!

Jeg håber, solen skinner lidt endnu, så jeg kan nå hjem til Nørrebro og smide min store oppakning, pakke en mindre taske, smutte forbi H&M og købe billeringen og til sidst ende på Christianshavn, hvor min kæreste i dag fylder 25 år!

Under min morgensurfning faldt jeg lige over coveret for UK Vogues marts-nummer, som cool Alexa Chung pryder. Hvad siger I lige til de træsko, hun viser frem? Jeg ved godt, at bl.a. Chanel og Louis Vuitton har vist dem på catwalken, men jeg er endnu ikke tøet op for konceptet…

Men hvem ved, om en måned kan det være, jeg craver et par?! Så lunefuld er ens modeluner jo 😉

(billede fra thefashionspot.com)

11 kommentarer

 • Nej tak til træsko for mig.

  Det minder mig lidt for meget om mine små træsko da jeg var barn, og træskoene hjemme hos forældrene, der blev brugt til at jokke ud til volieren med alle fuglene om vinteren.
  Så dette for mig landlige og praktiske fodbeklædning, har jeg svært ved at se som være en modeting jeg vil gå med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er nu heller ikke vild emd de træsko der. træsko er og bliver træsko efter min mening 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til/med kæresten! Håber du nåede hvad du skulle nå, inden sneen begyndte at blæse rundt, og at I får en dejlig dag 🙂
  Gå evt. herind og se hvis skyld det dårlige vejr er 😉 http://da.wikipedia.org/wiki/2._februar

  Er ikke så vild med træskoene, de ser lidt for store og klodsede ud, og jeg er typen der skvatter nok i forvejen, så iført sådan et par klodser ville jeg nok ikke komme langt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha er heller ikke så vild med at vi skal til at have træsko på 😉 men det kan være det ændrer sig!

  http://scarlettswonderland.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @scient.hybrid: Hahaha! Jeg er ikke fra landet, så har ikke de assosiationer til træsko.
  @Camilla: Det kan der være noget om…
  @Marie: Tak, tak! Og kan godt forestille mig, at træsko nok ikke er det bedste fodtøj for de mindre ukoordinerede.
  @Miss Scarlet: You never know…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Alexa Chung pryder coveret af denne måneds Vogue UK, og i den anledning sender hun hver dag et billede af sit outfit, som kan ses på Vogue UKs hjemmeside. Lige nu er hun i Buenos Aires, så hun er klædt i kjoler, shorts og solbriller, mens hun hænger ud ved poolen. Her i Københavns frostkulde er jeg slet ikke jaloux! (billede fra vogue.co.uk) Indsendt af modemedmere kl. 11:40 | Ingen kommentarer Etiketter: Alexa Chung, vogue […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] som de mere mundret hedder på engelsk. Skoen hedder Wenga, og den minder lidt om det par, som Alexa Chung har på på forsiden af UK Vogue – men mon ikke (den endnu ukendte) pris på skoene fra My Favorites er mere overkommelig en […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Alexa er vild med clogs, så selvfølgelig skulle de med i hendes kollektion for Madewell – hun prydede jo også Vogue UK’s forside med et par clogs (som dog var fra Chanel). Udover clogs er der er også herre-agtige sko og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er allerede en ivrig ambassadør for træsko eller clogs, som de hedder på engelsk – se bare her og her – og nu under London Fashion Week hoppede hun ud i et denim on denim-look. Jeg synes […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er HELT vild med træsko! Uh, lækker blog og super indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg er endnu ikke varmet helt op for træsko, men det kommer nok…Og tak!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig bille