Taylor Momsen er New Look’s nye kampagnepige

Billig bille


En læser tippede mig lige om, at billeringen, som jeg har sukket efter før, nu er landet i forretningerne.

På billedet er det Sofie, der flasher sin nyindkøbte ring. Tjek forbi hendes cool blog for at se ringens pris – og hendes überkreative overskrift til indlægget 😀

Hvis snestormen ikke får opslugt mig i morgen, må jeg stoppe forbi H&M i Galleri K og hapse den. Jeg cykler alligevel forbi, hver gang jeg skal ind til hr. kæreste – og i morgen han han fødselsdag, så må jeg da også gerne købe en gave til mig selv, ik’?

(billede fra sofiesblog.wordpress.com)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taylor Momsen er New Look’s nye kampagnepige