eBay-engel

Goldin is here


Jeg kunne ikke få armene ned og kæben op, da jeg i september så de mest cool nitte- og krystalbesatte stiletter på ss10-catwalken hos Louise Goldin – og det blev kun bedre af, at rygtet forlød, at skoene ville kunne købes hos Topshop.

Forventningerne blev bestemt ikke mindre, da nogle fierce billeder florerede i blogosfæren af de cool sko, men de forventninger blev skudt ned, da billederne af det endelige design dukkede op.

Æv! De var blevet totalt nedtonede, på grænsen til det ligegyldige, al fierceness og attitude var forsvundet, og i stedet havde man en lidt fesen sko, når man vidste hvordan originalen så ud.

Nu kan skoene købes i netshoppen i sort, creme og pink til ca. 1300 kroner. Jeg ville måske have hostet pengene op for det oprindelige design, men er for nærig til at give penge for den nedtonede version. Hvad siger I?

(billeder fra topshop.com)

5 kommentarer

  • Jeg kan også bedre lide de oprindelige udkast, men syntes egentlig også at resultatet er helt ok. Især de cremefarvede og de lyserøde er ret fine. Og de er stadig helt forskellige, fra spå mange andre sko i modebilledet lige nu. Så jeg har købte mig de cremefarvede og glæder mig til at se dem live:)

    Susie
    http://www.stylemeupplease.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig i at det er lidt en fuser, men jeg holder nu stadig lidt af den sorte version. Så den ville jeg købe, hvis ikke jeg lige havde købt 3 par Alexander McQueen-sko i let panik over at my big love er væk for altid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

    For at være ærlig har jeg altid syntes de var hæslige. Nedtonede eller ej, men det er jo bare min mening 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

    Jeg synes de creme er flottest!
    Jeg hørte noget om at blomsterprints ikke skulle blive det store hit til sommer, men synes nu der er mange flotte ting med print. Hvad tror du der bliver det helt store forår/sommer? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    @Susie: De endelige sko er jo heller ikke grimme, men nu havde jeg lige sat næsen op efter de oprindelige – og så bliver jeg jo skuffet.
    @Inanna: Det lyder nu som en “fornuftig” shoppetaktik at hamstre McQueen-sko 😉
    @anonym: Det er jo smag og behag!
    @Johanne: Jeg synes altid blomsterprints holder – men det er bare min personlige mening/smag.
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay-engel