Jeg sælger ud!

H&M lancerer økologisk hudplejeserie


I følge Nitrolicious lancerer H&M i marts en hudplejeserie med økologiske ingredienser.

Serien består af shower gel, body scrub, body lotion, håndcreme og læbepomade og kommer til at koste $4,95, hvilket svarer til cirka 30 kroner. Produkterne er certificeret af Ecocert, som er Europas største organ inden for certificering af naturlige og økologiske produkter til personlig pleje (bl.a. er Rudolph Care Ecocert-certificeret).

I følge Informationscenter for Miljø & Sundhed skal bl.a. mindst 10 procent af ingredienserne være økologiske (fx kan vand ikke certificeres økologisk), og 95 procent af ingredienserne skal være naturlige og bliver vurderet mht. til giftighed og nedbrydelighed. Desuden er parabener og syntetisk fremstillede parfumer ikke tilladt.

Da jeg selv er begyndt at gå mere og mere op i økologi hvad angår hudpleje og mad – så langt som min slukne konto nu tillader det – så er jeg meget begejstret for H&M’s initiativ! Det er en naturlig og oplagt udvikling, når den svenske tøjgigant har produceret økologisk og bæredygtigt tøj i et stykke tid nu.

Jeg har ikke meget erfaring med kvaliteten af H&M’s almindelige hudplejeprodukter, men jeg skal helt sikkert tjekke deres økologiske linje ud, når den kan fås i forretningen – nu når budgettet ikke lige er til Rudolph Care og The Organic Pharmacy. Hvad siger I til H&M’s nye tiltag?

(billeder fra nitrolicious.com)

5 kommentarer

 • Synes det er en fantastisk ide, da jeg ofte synes at oekologiske produkter er forfaerdelig dyre. Maa liiiige holde oeje med hvornaar de kommer! 🙂
  Knus
  /Cathrine
  http://afashionstatement.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh – jeg siger ja tak!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal da helt sikkert prøves 🙂 Bliver hilst velkommen herfra med åbne arme ihvertfald 🙂

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AM

  hej Maria 🙂

  hmm jeg ved ikke rigtig… Som du skriver så er det en hudplejeserie med økologiske ingredienser. Det er jo ikke helt det samme som en ren økolinje, så er lidt skeptisk må jeg indrømme. Desuden synes jeg deres egen pressemeddelse er rimelig vag omkring det økologiske aspekt. 🙂

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Cathrine: Jeps, det er også tit priserne, der holder mig tilbage!
  @Maria: Jeg siger også ja tak!
  @Cecilie: Super!
  @AM: Ja, men en smule økologi er vel bedre end ingen (?) – og at det er certificeret af Ecocert må da være garant for en vis kvalitet – håber jeg…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud!