Luksus vs. budget: Stribet, draperet kjole

Luksus vs. budget: Draperet jumpsuit


Jeg skal beklage spam af luksus vs- budget-indlæg, som omhandler Marks & Spencer, men denne her er for god til at lade passere!

På den ene side er det jo meget bekvemmeligt for os, der ikke har et 100k+ shoppingbudget, at highstreet-forretningerne leverer mere budgetvenlige alternativer, men på den anden får jeg også en lidt dårlig smag i munden af, at de kopierer så åbenlyst….

Lanvin har med chefdesigner Alber Ebaz i spidsen efter min mening kreeret en af de smukkeste ss10-kollektioner. Den oser af luksus og er på én og samme tid både utroligt feminin og ultra powerful. Fyldt med eminente draperinger i sort og nude krydret med enkelte stænk af rød, pink, grøn og blå.

Marks & Spencer synes åbenbart også godt om kollektionen, for de har et yderst Lanvin-inspireret/kopieret nude, draperet jumpsuit – selv stylingen med en stor halskæde har de også luret efter!

Lanvins jumpsuit kan købes for godt 12.000 kroner hos Luisaviaroma, mens Marks & Spencer’s version går for cirka 470 kroner.

(billeder fra instyle.co.uk og style.com)

2 kommentarer

 • Pernille

  Hej med dig.. Jeg har nu ledt på Marks og Spencers efter den billige model af buskedragten, men uden held.. Det er en meget rodet side, ved du evt. hvor jeg kan finde buskedragten..?

  Mange hilsner Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej,
  Jeg kan heller ikke finde buksedragten på hjemmesiden, men det er ikke sikkert, at den er på sitet endnu – eller om den overhovedet kommer til salg på hjemmesiden…Jeg har billedet af buksedragten fra en lookbook…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Stribet, draperet kjole