Wenga fra My Favorites

Luksus vs. budget: Stribet, draperet kjole


I mit tidligere indlæg om striber faldt mange af jer sammen med mig hovedkulds for Karen Walkers skønne stribede, draperede kjole – og jeg lovede at råbe højt, når jeg fandt frem til et mere budgetvenligt bud.

Den gjorde jeg i dag hos Jeanett D, der har taget et nærmere kig på britiske Marks & Spencer’s ss10-kollektion. Kjolen fra Marks & Spencer er da ret spot on, synes I ikke?

Karen Walkers kjoler koster normalt mellem 900-2800 kroner, mens sagen fra Marks & Spencer ifølge Instyle koster £29.50, hvilket svarer til cirka 250 kroner.

Kjolen er endnu ikke at finde i M&S’ webshop, men jeg holder skarpt øje og håber, at I også tipper mig, hvis I ser den 😀

(billeder fra instyle.co.uk og style.com)

1 kommentar

  • […] Tilbage i februar sukkede jeg lidt over en stribet, draperet sag fra Marks & Spencer. I marts meddelte Elle UK så, at kjolen kunne fås i forretningerne – og lige nu kan den også fås online. Mine søstre og jeg har diskuteret, om det nu er den samme kjole, for den ser ikke særligt fin ud på modellen til venstre – den ser meget pænere ud på pack shottet til højre og på catwalken! Så indtil videre vil jeg lade kjolen passere, og hvis jeg vender hjem med plus på kontoen efter min tur til Spanien, så kan det være, den ryger hjem til mig – hvilket dog er højst usandsynligt, for kjolen er limited edition, og der er ikke så mange på lager! Indsendt af modemedmere kl. 9:29 | Ingen kommentarer Etiketter: drapering, kjoler, Marks + Spencer, striber […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wenga fra My Favorites