Denne uges søndagssang er ikke en sang!

Pensler


Gaaab! Hvor er jeg træt! Hr. kæreste bestak mig med hjemmelavet burger i går aftes, til gengæld skulle jeg blive oppe og se Super Bowl med ham. Det gik meget fint, indtil vi løb tør for chips, dip og grøntsagsstænger – og så endte jeg med at falde i søvn med hovedet i hans skød…

Så lige nu er jeg ret mat i koderne. Jeg tror, jeg vil drikke noget te for at få varmen og kravle tidligt under dynen for at se Paradise Hotel. Ja, jeg ser det, og jeg er ikke bange for at indrømme det!

Jeg ville bare lige vise disse to pensler, som jeg købte i Matas i Fisketorvet i lørdags. I en ideel verden ville jeg gerne samle på pensler fra MAC, men de er så dyre, så jeg synes, at Nilens Jord er et fint alternativ til prisen. Man kunne spare 20 kroner på alle pensler i den røde serie, og jeg kunne ikke holde mig fra øjenskyggepenslen (nr. 344) og vippebørsten (nr. 354).

Øjenskyggepensler kan jeg ikke få for mange af, for jeg er liiidt doven til at få gjort dem rene, så er det nemmere at have flere man kan bruge af. Vippebørsten vil jeg bruge til at børste mine bryn på plads. Lige for tiden er jeg lidt besat af at optimere mine bryn og deres form, så jeg hamstrer alle de brynprodukter, jeg kan komme i nærheden af – nogle, der kan anbefale gode bryngadgets?

8 kommentarer

 • Simone

  Endelig en der tør at indrømme at de ser Paradise Hotel – hvorfor skal det også være så skjult? (:
  http://www.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  heej;D vila strikken hvordan (hvis du har prøvet) vasker du den? og hvad har du af erfaring mht. palietterne, falder de hurtigt af?:D tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du tror det er løgn men H&Ms øjnbrynsgele har jeg sværget til de sidste mange år. Den er perfekt og holder en hel dag. Og så koster den 40 kr.

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Schmidt

  perfekte bryn handler om perfekt plukning, perfekt farvning og evt perfekt børstning (gerne med børste som din som man forinden har sprøjtet hårlak på) good luck ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Simone: Jeg ved sørme ikke, hvorfor det skal holdes skjult…Der er rigtigt mange, der ser det, så efterhånden er der vel ikke noget pinligt ved det?!
  @Liv: Jeg har endnu ikke haft den på, så ved ikke noget om, hvor længe pailletterne bliver hængende. Vaskeanvisningen siger, at den skal vaskes i hånden, så det vil jeg gøre.
  @Betina: Den har jeg også, den er bare ikke et hit hos mig – desværre 🙁
  @Line Schmidt: Jeg tror, jeg har plukning og børstning på plads – det er nok farven, jeg skal arbejde mere på…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Sanko

  Flotte og velplejede bryn er så smukt, men det kræver og lidt arbejde/forberedelse:-) Nu hvor du har plukningen og børstningen på plads, til det tid til at gå vider til næste trin – farvning. Det er en god ide at få farvet brynene hos en frisør – hvis du ikke kan gøre det selv:-) Der udover er det rigtig flot at male dem let op med en pudder farve, så man får dækket den “synlige” hud der er mellem hårene. Mac har specielle kits til bryn og de er FANTASTISKE:-) Men er du efter mere budget venlige produkter, så kan en mat brun, pudder øjenskygge sagtens bruges. Køb en der passer i farven til dine bryn. Den påføres let med en stråpensel:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg tror ikke, mine bryn skal farves, de er nemlig sorte (?) Men jeg skal helt klart finde en pudder til at fylde dem ud. Tager på jagt i morgen! Og så har jeg også lige bestilt en masse billige produkter, som jeg vil eksperimentere lidt med…
  Tusind tak for tipsene!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg har hintet i et tidligere indlæg, så er jeg bidt af brynprodukter for tiden, for jeg vil virkelig gerne have nogle […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne uges søndagssang er ikke en sang!