Tak, søde søs!

Søndagssang:: Feist – I Feel It All

feist the reminder
Klik på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Jeg ved ikke, hvor I befinder Jer i landet, men her skinner solen – dejligt! Og sikke et godt humør man bliver i, bare fordi solen titter frem og giver noget varme og lys – det skal man ikke undervurdere!

Så jeg tænker, at denne uges søndagssang skal være en glad én af slagsen – og den her sang gør mig altid glad. Og så er videoen fyldt med fyrværkeri – check it out!

(billede fra canyouseethesunset.com)

3 kommentarer

 • Jeg befinder mig slet ikke i landet. For jeg er i Norge og her er der koldt! -12 grader… Men solen skinner og det er jo altid noget. Rigtig fin sang! Har aldrig hørt den før, men det lyder meget godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en dejlig søndagssang, tjek mit bud ud på en søndagssang her
  http://liseiam.blogspot.com/2010/02/sndagssang.html
  Solen skinner også hvor jeg er 🙂 dejligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Anna Lin: Uha, -12 lyder meget koldt! Så er det måske ikke så slemt, at vi ligger ved de 0 her i DK…
  @Lise Jørgensen: Det er også en rigtigt god sang!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak, søde søs!