Fredag = X Factor

Tak, søde søs!


Jeg var i Odense med mine tre søstre i dag, og det var super hyggeligt! Selv har jeg ikke råd til at shoppe det store, men jeg fulgte alligevel med mine søstre på en rute gennem gågaden.

I Venini, min yndlings skoforretning i Odense, faldt jeg for et par støvler fra S///Bar, som ville være en perfekt erstatning for mine Friis-støvler med Vagabond-bootstrap, der er ved at afgå ved døden, da jeg har levet hele vinteren i dem.

Men suk! jeg havde ikke råd til dem, men så købte min søde lillesøster dem til mig, da hun ikke havde givet mig en dimittendgave endnu. Så tak til min søde og gavmilde søster for mine nye støvler 😀

Efter shopping spiste vi i nyåbnede Hot Pot, en kinesisk restaurant hvor man selv tilbereder sine råvarer som rejer, fisk, kød og grøntsager i en gryde med kogende suppe, der står midt på bordet. Det var sjovt at prøve!

9 kommentarer

 • Hvor er de lækre. Hvad kostede de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak! De var på udsalg, så fik dem til 300 kr. Den oprindelige pris er 500 kr.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Super lækre støvler! Hvor ligger Hot Pot? Jeg har slet ikke set den, men det lyder da som om, den er et besøg værd!

  Claudia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Claudia,
  Hot Pot ligger i Vestergade 79 i Odense – lige ved 7-Eleven.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nice! hvordan er de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Lækre boots! Hvordan er de i størrelsen? jeg har set dem på nettet i str. 37, men jeg ved ikke om jeg kan presse mine str. 38 fødder dem. håber du kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Maria: Jeg er normalt en str. 36, men har med vilje taget dem i en størrelse større dvs. str. 37, så der er plads til et ekstra lag sokker og en varm sål. Støvlerne er godt nok forede, men jeg er en frossenpind. Jeg er ret sikker på, at jeg ville kunne passe en str. 36, men så var der nok ikke plads til ekstra sokker og en sål!
  @Sophie: Se svaret ovenover ang. størrelse.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De støvler har jeg også – er SÅ glad for dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg er også super glad for mine 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag = X Factor