Elf on my shelf

Wenga fra My Favorites


My Favorites-bloggen byder på et smugkig på kollektionen, der lander i forretningen i maj/juni, og blandt dem er en træsko – eller clog, som de mere mundret hedder på engelsk.

Skoen hedder Wenga, og den minder lidt om det par, som Alexa Chung har på på forsiden af UK Vogue – men mon ikke (den endnu ukendte) pris på skoene fra My Favorites er mere overkommelig en den fra Chanel?

(billede fra myfavourites.dk)

3 kommentarer

 • Hej Maria.
  Hvad var dine tanker bag dette indlæg? For mig fremstår det meget ‘salgsopstilling’. Du skriver ikke om du selv kunne være interesseret eller hvad dine tanker bag produktet kunne være. Det kunne jo sagtens være en lille annonce for Friis 🙂

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Maria!

  Jeg har lige et spørgsmål som ikke direkte er relateret til dit indlæg, håber det er ok at poste det her..
  Ved du tilfældigvis hvor jeg kan finde nogle wedges i lyst læder? Har nemlig forelsket mig i de nude wedges fra rützou, men synes at 2000 er liiige i overkanten. Jeg har støvsuget modeblogs og google, men det er ikke lykkedes mig at finde nogle, og i forretningerne er det jo mest sort der dominerer.
  Tænkte at du måske havde en idé 🙂
  Krams

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Cecilie: Jeg har luftet mine tanker om træsko i et tidligere indlæg, som jeg linker til i teksten, så jeg synes ikke, der er grund til at gentage sig selv. Og det er ikke en annonce for Friis – for så ville det tydeligt fremgå af teksten, at jeg havde fået skoene eller på anden måde var betalt for at omtale dem – og det er ikke tilfældet!
  @Josefine: Jeg kan umiddelbart ikke komme i tanke om nogen, men skal nok holde øjnene åbne efter et par 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elf on my shelf