Cool og clear makeup-opbevaring

Blair som påskelilje


Hvad sker der lige for skizofreni-vejret i dag? Det ene øjeblik er det sol og blå himmel, og det næste øjeblik er det sneflokke kommer vrimlende. Jeg vil have forår nu!

Og hvis vejret ikke vil give mig det, så må moden jo gøre det 😀 Det er måske derfor, jeg tilsyneladende er besat af smil og vovede farvekombinationer for tiden, i går var det Kate Moss, og i dag er det Leighton Meester – nok bedre kendt som Blair Waldorf fra Gossip Girl.

I går var hun ude at optage nye afsnit til serien (der efter en lang vinterpause starter op igen i USA i næste uge – juhu!), og midt i det hele tabte hun sin gule lakpump.

Selvom jeg ikke selv kunne finde på at hoppe i det, så er jeg helt vild med hendes outfit! Jeg synes, det er så gennemført: Lige fra de matchende gule sko og taske, til den grønne kappe sat sammen med lange, grå ruskindshandsker – og så er det hele toppet af med et prikket tørklæde.

(billeder fra thefashionspot.com)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cool og clear makeup-opbevaring