Next stop: Paris!

Det er min fødselsdag!


Alexa Chung er festlig med balloner! Desværre ikke i anledning af min fødselsdag, men jeg synes nu, at det er et passende festligt billede til lejligheden!

I dag fylder jeg 24 år – måske jeg skulle “stoppe” her og fylde 24 de næste mange år :D!

Som sædvanligt gør jeg status og stiller spørgsmål om fremtiden. På min 23 års fødselsdag ventede jeg spændt på at få svar på følgende spørgsmål:

Jeg bliver færdig med min praktik. Skal jeg blive i København, som jeg er blevet glad for at bo i, eller rykker jeg tilbage til Odense, så jeg slipper for at pendle under sidste semester?
– Jeg blev boende i København, hvor jeg flyttede fra Emdrup til Nørrebro, for jeg ville gerne være i nærheden af min kæreste, veninder og de gode shoppingmuligheder! Pendlerlivet og jeg blev ganske gode venner – jeg var i Odense cirka to gange om måneden, hvor jeg benyttede mig af min lillesøsters gæstfrihed – og meget af tog-tiden blev fordrevet med min netbook og mobilt bredbånd

Jeg bliver færdiguddannet. Er det til at få et job i disse finanskrisetider, eller skal jeg fortsætte med en kandidat?
Jeg var simpelthen for skoletræt, så jeg valgte ikke at hoppe på kandidaten. Desværre gør finanskrisen, at jobbene ikke hænger på træerne, så lige nu er jeg jobsøgende og finder ud af, hvad jeg vil med min fremtid. Jeg er dog ganske sikker på, at jeg med mit engagement og mine kompetencer nok skal lande drømmejobbet en dag!

Forhåbentlig har jeg stadig tid og lyst til at blogge.
Jeps, jeps!

Og hvad er de store spørgsmål så til mit 24. år?
– Bliver det året, hvor den der (utopiskt) billige tre-værelses lejlighed i indre København lander i skødet på hr. kæreste og mig?
– Får jeg et job, eller finder jeg fornyet energi til at vende tilbage til studierne?
– Og har jeg stadig tid og lyst til at blogge?

Jeg glæder mig til at få svarene i løbet af året, men nu vil jeg nyde at være 24 og forelsket med forår i Paris 😀

(billede fra thefashionspot.com)

9 kommentarer

 • Mange gange tillykke med fødselsdagen :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  tillykke med fødselsdagen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ihh tillykke!!
  Og hvor er det en god ide med de der status-spørgsmål til dig selv! 🙂
  Der findes faktisk en hjemmeside der hedder http://www.futureme.org, hvor man kan skrive en email og sende til dit fremtidige selv… den leveres så til din mail adresse ude i fremtiden, på et tidspunkt du selv har valgt.
  Jeg har brugt den funktion på samme måde som du bruger dine fødselsdags-status-spørgsmål.

  Jeg er 25 og tilflytter til Kbh, stod sidste år og skulle beslutte om jeg ville blive i Kbh og gøre mit studie færdig efter et praktikophold herovre, eller tage tilbage til Odense og fortsætte min uddannelse der… jeg valgte også at blive 😉
  Forstår også godt dit valg 🙂

  Følger gladeligt med på din blog, så ville bare lige sende dig en hilsen på dagen 🙂

  Mvh

  Mia
  http://www.life-lust-loveliness.blogspot.com

  PS. Du skal ikke være bange for at fylde 25. Det er ikke så meget anderledes end 24. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Tillykke med fødselsdagen!!! 😀 Håber du vil blogge i noget tid endnu!

  .. og ikke for at være irriterende eller noget, men lige en lille rettelse: Det er dit 25. år, ikke 24. .. Når man er 0 år gammel, er man jo i gang med sit 1. år i sit liv, så den er hele tiden én foran. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Stort tillykke med dagen! Og du gør det supergodt med bloggen, thumbs up! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna

  Hej.. Skøn blog 😀 Tænkte på – hvad har du en bachelor i og hvilket job kunne du godt tænke dig ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for lykønskninger, alle sammen!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop: Paris!