And the Oscar goes to…

Paris – igen, igen!


Paris, sommer 1989. 3-årige mig foran Eiffel-tårnet med mine forældre. Jeg kan huske, det er ’89, for min mor er gravid med mine to lillesøstre 😀

Jeg er et smut hjemme hos mine forældre i Svendborg – og stedet føles lidt som en rejsecentral! Mine forældre er lige kommet hjem efter en måneds ferie i Vietnam, min yngste søster er lige rejst halvanden måned til Thailand og Vietnam – og på fredag rejser jeg selv et smut til Paris. Så det bliver til en masse goddag’er, farvel’er og udveksling af rejsetips.

Mens jeg alligevel er hjemme, tænkte jeg, at jeg ville scanne nogle gamle rejsebilleder ind fra mine tidligere ture til Paris. Jeg har været der to gange før: I 1989 da jeg var tre år, og i 1998 (?) da jeg var omkring 12 år.

Lad jer ikke narre af mit nuttede udseende som tre-årig! Min mor siger, jeg var en værre laban. Jeg sad på bagsædet under hele køreturen til Paris og sang “Mester Jacob” på vietnamesisk. Den eneste måde, jeg kunne holde bøtte på, var åbenbart at bestikke mig – derfor er der et billede af mig med en Barbie-dukke i favnen, to panda-bamser og to små håndtasker (!).

Det sidste billede er fra 1998 (tror jeg). Jeg var totalt nørdet teenager med kæmpe briller, togskinner og kikset tøj, så man kan kun lige ane mig og min familie under Eiffel-tårnet.

9 kommentarer

 • Lisbet

  Super hyggeligt indlæg 🙂
  Rigtig go tur på fredag – er selvfølgelig ikke spor misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et fint billede, det højest op 🙂 Det er altid noget speciellt med de der billeder fra firserne…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor var du bare totalt cute som lille. Med fine kjoler med kraver og pufærmer – og sailor sko. Hvor cute, altså. På det sidste billede minder du altså lidt om Charlottes datter i Sex and the city 2, hvor hun kommer gående med alle de tasker på armene. Sødt 🙂 Rigtig god tur til dig.

  //Cecilie
  http://www.standarddansk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyssie

  Sikke nogle fine billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Lisbet: Tak!
  @Linn: Ja, især min fars firserbriller!
  @Cecilie: Ja, min mor klædte mig meget fint på!
  @Lyssie: Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Haha, du er en rigtig lille fashionista som 3-årig!
  Ha’ en super god tur. Glæder mig til at læse om den når du kommer hjem igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hehe, ja, jeg har det fra barnsben af 😉
  Tak, skal nok skrive om min tur, når jeg kommer hjem.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie

  Hehe… Allerede dengang havde du fokus på accessories 😉 Cutie pie!
  /AM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, det kan jeg ikke løbe fra!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And the Oscar goes to…