Leigh Lezark i farver i Paris

Paris!


I bliver spammet med indlæg om Paris her for tiden, men (ih!) hvor jeg glæder mig til at komme afsted!

Og så glæder jeg mig også til min fødselsdag, som er på lørdag, hvor vi skal ud at spise et sted, som indtil videre er en overraskelse… Jeg håber ikke, det er snegle, kalvehjerne eller hest, som hr. kæreste har truet med, det er!

Hvis I ikke selv står og skal til Paris, så vil jeg anbefale jer at tjekke The cherry blossom girl ud. Alix, der står bag bloggen, bor i Paris og har de mest fantastiske billeder af Paris og sine outfits på sin blog. Check it out!

(billede fra thecherryblossomgirl.com)

2 kommentarer

 • Signe

  Uh, jeg ville altså gerne vide allerede nu, hvor I skal hen og spise! Jeg bor selv hernede (i Paris altså)- er næsten lige flyttet hertil – og min kæreste kommer ugen efter I har været der. Og vi har faktisk årsdag dér. Underligt… Nå, men det jeg ville sige var egentlig, at hvis I en dag står og leder efter et sted at spise, så ville jeg foreslå den restaurant hvor jeg selv arbejder. 🙂 Claude Colliot hedder den (40, rue de Blanc-Manteaux i marais). Helt nyt sted som allerede har fået masser af omtale, er virkelig hyggeligt, har lækker mad og skide søde værter!

  Rigtig god kærestetur til jer! Og tillykke på forhånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske, at det var mig der kunne se frem til en tur til Paris – jeg har endnu aldrig været der, men før eller siden skal byen helt sikkert opleves. Ha’ en fantastisk tur dertil (:

  Jeg vil kigge forbi Alix’ blog og drømme (:

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leigh Lezark i farver i Paris