Paris!

Parlez-vous OPI?


Så er mine negle klar til Paris! Valget faldt på “Parlez-vous OPI?” fra OPI, der faktisk er mit favorit neglelak-mærke. De har en god holdbarhed, et kæmpe farveudvalg og børsten er bred, så det er nemt at påføre lakken.

Jeg har dog også lakker fra Chanel, Essie, Dior, YSL, Rimmel, L’oreal, Depend, H&M, GOSH, Maybelline og China Glaze – jeg synes dog altid at vende tilbage til OPI…

Har du en yndling, når det kommer til neglelak-mærker? Do tell!

3 kommentarer

 • Louise

  Jeg bruger altid Chanel da de holder bedst.. dog synes jeg at det er irriterende at de mest spændende farver altid bliver udsolgt.. så jeg har faktisk pga. nogle tidligere indlæg på din blog købt en OPI neglelak for at se om de virkelig holder så godt.. og jeg må sige at jeg er positivt overrasket!
  Synes det som er endnu bedre ved dem er at man kan få dem i SÅ mange farver.. det er jo helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok også en rigtig fin og pariser-agtig farve.. go tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Louise: Jeg er glad for, at du kunne bruge mit tip om OPI til noget! For ja, der er lidt flere farver at vælge i mellem hos OPI end hos Chanel.
  @Nina: Det er nemlig en rigtigt fin farve – og det var en fantastisk tur!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris!