Anna Dello Russo rocks!

Ripe Peach


Lige siden jeg så billeder af den på nettet, der vidste jeg, at jeg måtte have fingrene i den! Blushen “Ripe Peach” fra MACs Spring Colour Forecast-kollektion, der er i forretningerne nu, er så fin. Jeg er vild med den graduerede effekt, så man selv kan bestemme nuancen – og hvem vil ikke gerne have ferskenfarvede kinder?

De begejstrede anmeldere på Makeupalley gjorde ikke min Ripe Peach-trang mindre: “It is the PERFECTTTTTT peachy coral blush, suitable for all skintones.”, siger en anmelder, mens en anden begejstret konstaterer: “I have never been this pleased with a blush!”

Og når noget går til overpris på eBay, hvilket Ripe Peach gør pt., så ved du, at hypen er på sit højeste!

Jeg var inde hos min lokale MAC-stand i Magasin på Kgs. Nytorv, og der var den desværre udsolgt – vræl! Så nu må jeg gå på jagt, når jeg skal til Paris…

Og jeg vil ikke kun have blushen, fordi den er flot – den minder mig også om ferskener fra Haribo, som er (en af mine) favoritslik…

(billeder fra sliknet.dk, makeupandbeautyblog.com og yellowman.dk)

8 kommentarer

 • Åh! Den har jeg også ledt efter, men at betale overpris er altså ikke lige mig. Misunder mig MEGET for at have chancen for, at finde den i Paris! Suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Wow! Det er bare lige sådan én, som jeg har lidt efter i flere år !!! Hvad koster den mon? OG hvis du finder andre alternativer, så skriv endelig om det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Vibeke: Jeg er heller ikke meget for at betale overpris, så jeg håber, at jeg finder den i Paris!
  @Michelle: Jeg mener, den koster omkring 200 kroner, er dog ikke helt sikker…Skal nok sige til, hvis jeg falder over et alternativ. Selv er jeg ret glad for Peachykeen fra Mac, der også er en fin ferskenfarve!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en fin spring kollektion. Jeg har selv købt en blush fra den linje. Så jeg kan fortælle at prisen er 220,- for en blush.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Åhh, Maria jeg er helt ked af det på dine vegne over at du ikke ejer den-Endnu! Jeg nuppede den næstsidste i Århus i onsdags-og seriøst, den er virkelig intet mindre end PERFEKT! Så helt ufattelig smuk, og nok det flotteste MAC nogensinde har lavet, efter min vurdering!
  Jeg krydser fingre og tæer for at du får fingre i den-Den burde SÅ meget indgå i det faste sortiment, og alle kvinder i hele verden burde foræres en, fordi vi bliver ved med at vende tilbage til MAC, selvom de er lidt nogle stoddere at lancere så mange fantastiske ting som man bliver afhængige af, og så derefter kort lader dem gå ud af produktion (Hvad skete der fx for blusherne emote og strada), eller producerer elimited editions i så ufatteligt få eksemplarer (Som nu med Ripe Peach)!

  BTW-Jeg gav 220 kr. for min:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for pristjek!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Astrid: Åh, det gør helt ondt at læse din kommentar, nu når jeg ikke selv har denne skønne blush (endnu). Min søster rejser til Thailand i dag, og jeg har bedt hende om at tjekke samtlige lufthavne, hun lander i. Selv skal jeg tjekke så mange MAC-forretninger i Paris som muligt – kryds fingre for mig!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på livet. Som meget misundelig søster havde jeg kun én lille bøn til hende: Hold udkig efter Ripe Peach i de lufthavne du lander i! Jeg gik selv forgæves hos MAC i Magasin på Kgs. Nytorv, ej heller […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anna Dello Russo rocks!