Blair som påskelilje

Rulam aw10


Aw10-kollektionerne er ved at blive vist frem, og selvom modeugen i Paris endnu ikke er overstået, så kan man vist allerede tillade sig at trendspotte en smule.

Jeg ved godt, at mange af jer nok ikke gider at kigge på aw10-tendenser – vi længes jo alle efter at hoppe i ss10-tøjet – men lidt skal der være plads til, synes jeg, for så er der tid til at spare op og shoppe strategisk.

For når Burberry Prorsums ti første looks i aw10-kollektionen består af rulamsjakker – eller shearling som det mere mundret hedder på engelsk – så ved man, at det bliver en STOR trend!

Og Christopher Bailey er ikke den eneste, der har fået den idé, for rulam blev set i alle former (frakker, veste, kjoler, sko, tasker, hatte), farver (sort, brun, beige, hvid, khaki, armygrøn) og stilarter (grunge, 80’er, boho, rock, ladylike) på en lang række catwalks under de internationale modeuger.

Mit råd er: Get it while it’s (still not so) hot! Det er nu, at priserne på eBay og i genbrugsforretningerne stadig er relativt lave – så udnyt det, inden efterspørgslen stiger, og prisen stiger tilsvarende.

Under januar-udsalget i Gina Tricot hapsede jeg selv en jakke ala Balenciaga rulam årgang ’04 (som Ditte viser frem her), og jeg må da også lige høre min mor ad, om jeg “pretty please” ikke må låne hendes rulamsjakke (inden hun selv opdager, hvor trendy de bliver…).

(billeder fra thefashionspot.com)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blair som påskelilje