Dagens tip

Tic Tac DIY


Jeg har sådan en megadum vane med at gemme tomme emballager, hvis de på en eller anden måde tiltaler mig. For eksempel har jeg en hel skotøjsæske fyldt med tomme makeup-emballager – ikke så smart, når man breder sit habengut på 14 kvadratmeter!

Og jeg nænner heller ikke at smide disse Tic Tac-æsker ud, som jeg købte i en tax free-kiosk i Charles de Gaulle-lufthavnen (som btw er verdens mest kedelige lufthavn rent shoppingmæssigt?!). De tropiske farver er så fine!

Så jeg overvejer at springe ud i at transformere mine Tic Tac-æsker til et smykke ala dette fra H&M – men jeg må lige tænke nærmere over, hvordan det skal gøres…Jeg er ikke særligt fingernem nemlig!

(billede fra shop.hm.com)

2 kommentarer

  • Du skal nok have fat i sådan en glasskærer?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

    Tic Tac-æskerne er lavet af plastik, så jeg tror bare, jeg skal have fat i en skarp hobbykniv?
    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tip