Tic Tac DIY

To be, or not to be…


Go’ formiddag, alle sammen! Jeg sidder og drikker dagens første kop kaffe, mens jeg håber på, at det holder op med at regne – jeg skal nemlig cykle ind til hovedbanen, for at nå et tog til Odense. Her skal jeg mødes med en veninde, som jeg ikke har set i alt for lang tid, og om aftenen skal jeg hænge ud med min søster – det bliver SÅ godt at catche up! Bagefter tager jeg til Svendborg, hvor jeg er hos mine forældre over påsken.

Normalt er det ikke noget, jeg lægger mærke til i hverdagen, men nogle gange bliver jeg ramt af det største savn efter min familie og mine veninder. Jeg ville ønske, at de bare var en cykeltur væk, i stedet for at jeg skal sidde flere timer i et tog. Men når vi ikke ser hinanden så tit, så bliver det også koncentreret samvær, når vi endelig ses – og det skal man heller ikke kimse ad!

Det er dog med en smule misundelse, at jeg ser på hr. kæreste og hans venner. Det er nogle han er vokset op med eller har kendt siden gymnasietiden, og han ses med dem MINDST en gang om ugen – og det kan jeg ikke, for mine barndoms- og gymnasieveninder er spredt fra Ålborg til Århus over Odense og til Svendborg. Øv!

Hmmm, det blev til lidt “tunge” tanker på en regnfuld onsdag – men mon ikke det kan muntre mig lidt op at komme en smuttur hjem til Fyn 🙂

(billede fra thefashionspot.com)

5 kommentarer

 • Jeg kender godt den følelse. Jeg har rødder mange steder, da jeg har boet længere tid i både Ålborg, Odense, København, Århus og Slagelse. Min Hr. Kæreste er derimod heroppe fra Aalborg, og har alle sine barndomskammerater heroppe osv.
  Nogle gange ville man ønske at man kunne samle alle sine venner ét sted. Det er nemlig alt for dyrt og tidskrævende at besøge hinanden tit. Og desværre fader mange bekendtskaber og venskaber ud på den måde. Fordi man er for langt væk. Men nogen gange kan det måske også vise hvor godt et venskab man egentligt havde, for de jeg har tilbage, er virkeligt også de bedste venner og veninder jeg kunne forestille mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, du er ikke alene!

  Mine gode veninder har jeg kendt siden børnehaveklassen, og før jeg flyttede til Århus, boede vi alle 2 min gang fra hinanden. Det gør de stadig, men jeg er lige 3 timer i tog væk. Specielt min bedste veninde, som jeg plejede at mødes med et par gange om ugen, kan jeg godt savne lige at gå en lille tur med. Når jeg så endelig har ferie og er i Kbh, så savner jeg min kæreste, fordi vi altid skal nå at se vores egen familie og vennerne.

  Det værste er nu, hvis en af dem er ked af det, og jeg ikke bare lige kan komme og trøste eller omvendt. Men det er rart, at venskabet sagtens kan holde, selvom der gå noget tid mellem man ses og nu skal jeg se dem næste weekend, og jeg glæææder mig!

  – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God tur og god påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan genkende disse skriblerier/tanker, jeg bor også en togtur fra forældrene og modsat tidligere hvor de lige boede en biltur væk og ofte var forbi Odense, så var samværet knap så koncentreret som i dag, hvor jeg hellere ikke er hjemme hver og hver anden dag.

  Hav en god påske hjemme på fyn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej alle,
  Ih, hvor muntrede det mig op at høre, at jeg ikke er alene om at have det sådan! I reddede lige min påske! Go’ påske til alle!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tic Tac DIY