Søndagssang: The Crash – Lauren Caught My Eye

We’ll always have Paris


Smukke kjoler fra Viktor & Rolf i vinduet hos Colette i Paris.

Så er jeg hjemme igen! Det har været en helt fantastisk tur til Paris, hvor jeg fik oplevet rigtigt meget på kort tid. Lige nu er jeg mest af alt træt. Flyet hjem til København var en time forsinket, og inden vi boardede, blev hr. kæreste syg, så jeg bekymrede mig en del for ham 🙁

Heldigvis har han det lidt bedre i dag, så mens han ligger og ser House, sorterer jeg lidt i mine billeder og spiser makroner fra Paris – jeg er helt vild med dem og fortryder, at jeg ikke fyldte tasken med makroner fra Ladurée…

Når jeg har tid og overskud, skal jeg nok skrive et indlæg om mine oplevelser i Paris! Og jeg skal nok også få besvaret de mange mails og kommentarer ASAP 🙂

5 kommentarer

 • Velkommen tilbage. Og jeg håber, du havde en god fødselsdag (som min mand ;o)). Glæder mig til at høre mere om turen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ligner små burgere 🙂 hvor er de fine…glæder mig til at se mere fra din tur..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh…, det ser lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @beam: Tak! Jeg havde en dejlig fødselsdag!
  @Lise Jørgensen: De smager så godt, de makroner – savner dem allerede…
  @Jazz: Det er det også!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ensfarvede – lige fra sål til snørebånd – og så er de jo inspireret af Ladurée, som jeg blev HOOKED på, da jeg var i Paris! Susie Bubble har været så heldig at få et par bærfarvede, og de fås også i pistacie (som er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: The Crash – Lauren Caught My Eye