Dagens outfit: Svaler igen

Cool øreringe med fjer fra Isabel Marant


Hov, hov – hende Kate Bosworth har vi da set én gang i dag, tænker I måske. Men sagen er den, at noget hot pink i baggrunden fangede min opmærksomhed – nærmere bestemt øreringene der hænger på Kate Bosworth’s veninde…

Hun er nemlig den heldige indehaver af et par fabelagtige øreringe fra Isabel Marants ss10-kollektion. De kan fås hos net-a-porter til cirka 815 kroner, men hvis man er lidt for nærig, kan man vel gøre-det-selv…

Jeg er helt tosset med kombinationen af og kontrasterne mellem de blå, grønne og turkis sten og de hot pink fjer – det pepper da ethvert outfit op! Hvis man ikke er til så kradse farver, så kan man for eksempel vælge sort, blå, turkis eller vinrød, som også var repræsenteret på catwalken.


Tjek forresten resten af Isabel Marant’s smykker ud på net-a-porter, de er SÅ fine! Trendy turkissmykker, boho-armbånd og et chainmail tørklæde, der er to-die-for (I kan lige ane det på catwalk-billederne…).

(billeder fra thefashionspot.com og net-a-porter.com)

4 kommentarer

 • anonym

  Skægt at turkiser er hotte igen. Husker dem fra 80’erne. Jeg havde sågar sådan et strækarmbånd, som også er på siden med smykker besat med turkiser. Det gik desværre i stykker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Ja, sådan er moden jo…Den går i ring…Men det synes nu på en eller anden mærkelig måde nyt og forfriskende hver gang!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Caroline har været kreativ og diy’et fjer-øreringe a la Isabel Marant – jeg må gøre hende kunsten efter, når tiden er til det… Se hendes guide her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Cool øreringe med fjer fra Isabel Marant | Mode Med MereJeg er helt tosset med kombinationen af og kontrasterne mellem de blå, grønne og turkis sten og de hot pink fjer – det pepper da ethvert outfit op!Kan du besøge hjemmesiden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Svaler igen