Shearling street style

Cropped leather pants


Ligesom Acie er jeg faldet for Isabel Marant’s stumpede bukser – og min lyst til at vise anklerne frem er bestemt ikke blevet mindre efter at have set Kate Moss i et par stumpede læderbukser fra Isabel Marant’s aw10-kollektion.

Læderbukser har jo været ret så trendy i et par sæsoner efterhånden, men dette er et forfriskende twist, der er perfekt til både forår og efterår. Derfor håber jeg, at highstreet-forretningerne spytter et godt bud på gaden snarligst!

(billeder fra thefashionspot.com og style.com)

5 kommentarer

 • Det er super fint med nogle super høje hæle på! 🙂

  KH Klara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg synes, de passer til både flade sko og høje hæle (:
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kombination kan jeg VIRKELIG også godt li – det kan ikke vare længe før butikkerne også får øjnene op for det! Og helst inden sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra Topshop, navy bluse fra COS og ballerinaer med nitter fra Urban Outfitters. Inspireret af mit tidligere indlæg om cropped leather pants fik jeg idag selv lyst til at prøve konceptet af. Så mine kære […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeps, det må meget gerne komme et par inden sommer, for jeg tror, det bliver ret varmt, hvis man vil hoppe i et par læderbukser om sommeren!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shearling street style