Undercover Kylie

Dagens outfit: Cropped leather pants


Pleather bukser fra Topshop, navy bluse fra COS og ballerinaer med nitter fra Urban Outfitters.

Inspireret af mit tidligere indlæg om cropped leather pants fik jeg idag selv lyst til at prøve konceptet af. Så mine kære fake læderbukser fra Topshop blev smøget op – det er ikke nemt, når de er ret så skinny i forvejen!

Jeg skal også være ærlig og indrømme, at jeg havde en lille strømpe i min ballerina – jeg synes stadig det er for koldt til bare tæer! Men jeg synes, at de stumpede bukser kommer bedre til deres ret uden strømper, så derfor har jeg taget dem af på billedet.

Det er faktisk lidt tricky med de stumpede læderbukser, for hvis vejret er til bare tæer, så synes jeg, at det er for varmt til læderbukser – men det er måske bare fordi, jeg er en frossenpind 🙂

3 kommentarer

 • Okey, de blev omkring 20% coolere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  nej, du har helt ret.. jeg synes også, det bliver for varmt til læderbukser så 🙂 (varm) sommer og læderbukser passer ikke rigtig sammen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Sidsel: De er da 100% cool (;
  @Lilja: Ja, læderbukser og varme don’t match!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undercover Kylie